Skočiť na obsah


Top Partneri: Clip in vlasy


Fotografia
* * * - - 1 Hlasov

Problém s telefónom


Téma má 57 príspevkov

#1 tomassi

tomassi

    In Arséne I Trust

  • Advanced Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 9 559 príspevkov
  • 187 tém

Príspevok bol napísaný: 22. apríl 2007 - 15:35:39

do Nokia3510i pichnem dátový kábel, ale keďže na to musím vybrať baterku, teraz mi nejde spustiť
neviete čo je vo veci?
  • 0

#2 Nokia

Nokia

    mobilny telefon

  • Advanced Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5 380 príspevkov
  • 19 tém

Príspevok bol napísaný: 22. apríl 2007 - 15:39:13

kym to nenapises zrozumitelnejsie tak ti mozem akurat povedat ze bez baterky toho moc nezapnes :lol:
  • 0

#3 tomassi

tomassi

    In Arséne I Trust

  • Advanced Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 9 559 príspevkov
  • 187 tém

Príspevok bol napísaný: 22. apríl 2007 - 15:48:53

mmm
chcel som sem pichnúť obr toho kábla a našiel som návod, čo treba spraviť :lol: :) :)

keby mal niekto podobný problém, tak CLiCK
  • 0

#4 Nokia

Nokia

    mobilny telefon

  • Advanced Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5 380 príspevkov
  • 19 tém

Príspevok bol napísaný: 22. apríl 2007 - 15:53:08

no vidis, google je tvoj kamarat :lol:
  • 0

#5 tomassi

tomassi

    In Arséne I Trust

  • Advanced Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 9 559 príspevkov
  • 187 tém

Príspevok bol napísaný: 22. apríl 2007 - 16:18:29

no ďalší problém
je tam napísané
Spojenie s PC prebehlo absolútne bez problémov, po pripojení konektora kábla k telefónu, v ktorom je pohodlne usadená batéria a zapnutí mobilu okamžite prebehla detekcia aparátu a bolo možné vykonávať synchronizáciu.

lenže mne pojenie s kompom neprebehlo vôbec
podobný problém som mal so SE T230 a nevyriešil som ho
môže byť problém v v COM1, COM2
teba ich nejak aktivovať alebo . . .
  • 0

#6 Nokia

Nokia

    mobilny telefon

  • Advanced Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5 380 príspevkov
  • 19 tém

Príspevok bol napísaný: 22. apríl 2007 - 16:34:28

tu ide akurat o nastavenie programu
a pozri sa v spravci zariadeni ci mas com1 a com2 povolene
  • 0

#7 tarantula

tarantula

    Newbie

  • Members
  • 5 príspevkov
  • 0 tém

Príspevok bol napísaný: 27. september 2007 - 10:55:50

Mam problem s nokiou 6111(inac pocul som,ze jedna seria na slovenskom trhu bola vadna,ak ma niekto nejake info.dakujem)
Je v zaruke ,nakoniec mi to aj tak neuznali (nokia).
Problem spociva v tom ,ze sam mi vypinal a ked som zapol sam od seba nahadzoval rozne cisla resp.hviezdicky,kedze ziadal
odomna PIN.Servisak sa vyjadril ,ze klavesnica bola poliata neznamou kvap.(nemozne).Po druhy krat napisal,ze ked telefonujem v sychravom pocasi,a vlozim ho do tepleho vrecka nastane oxidacia a nasledne korozia kontaktov klavesnice,co
sposobilo nespravnu funkcnost pristroja (ake ma IP?).navyse klavesa 6 nefunguje vobec.(skusim vycistit klavesnicu napr.IZOPROPANOL-om?)
Napisal som o udelenie vynimky od T-MOBILE tak cakam.ak mate niekto podobny problem napiste .DAKUJEM
  • 0

#8 Axel

Axel

    Commodore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1 239 príspevkov
  • 1 059 tém

Príspevok bol napísaný: 27. september 2007 - 16:41:45

(skusim vycistit klavesnicu napr.IZOPROPANOL-om?)

To by som ti moc neradil lebo v T-Mob. to budú považovať za pôvodcu všetkých chýb. Nič s tým nerob, zanes ho tam kde si ho kúpil, popíš im problém a nech to vyriešia - to už bude ich starosť.
Ale tá reklamácia môže byť na dlhé lakte, mojej matke pukol kryt (výrobná vada) a nechceli jej to uznať. Odvtedy nemá dobré slovo na T-Mob.
  • 0

#9 tarantula

tarantula

    Newbie

  • Members
  • 5 príspevkov
  • 0 tém

Príspevok bol napísaný: 27. september 2007 - 22:13:12

Ja som to predsa len vycistil tym IZOPROPANOLOM v praci a cuduj sa svete ta klavesa 6 uz funguje,ale bolo to strasne zaoxidovane,musel som tie plosky najprv jemne prebrusit brusnym papierom 900-vkou a tak som to este vycistil tym izopr.
Vsimol som aj ostatne kovove casti (pliesky),ktore su vnutri,maju potiahnuty ako keby povlak.Je to na takych miestach,kde sa vzduch,alebo tekutina nemaju sancu dostat.(jednoznacne vyrobna vada).
Pockam na to rozh.o udeleni vynimky uvidime
  • 0

#10 tarantula

tarantula

    Newbie

  • Members
  • 5 príspevkov
  • 0 tém

Príspevok bol napísaný: 19. október 2007 - 19:01:59

Uz je to O.K.
Tu 6111 som vratil,udelili mi vynimku ,takze som si teraz zobral sony ericsson .Radim Vam treba byt vytrvaly a nedat sa odbit
Mne sa to vyplatilo.
  • 0

#11 nutrinka

nutrinka

    Rear Admiral

  • Advanced Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2 555 príspevkov
  • 28 tém

Príspevok bol napísaný: 26. február 2009 - 10:08:46

no neviem, kde sa to mám opýtať, ale toto mi príde najvhodnejšia téma

hmm, nevie mi niekto poradiť, čo mám zle nastavené, keď mi telefón posledné dni vyblakuje, keď mi má prísť smska, že karta je plná, takže nemôžem prijať žiadnu sms? /čo ma dosť serie, keďže mi nechodia ani overovacie kódy, takže ani do t-mobilu sa prihlásiť nemôžem/ pritom som nič nemenila v nastaveniach, len mi prišla jedna sms a keď mala prísť druhá, už sa to začalo ozývať. a vtipné poznámky ako zmazať si smsky mi nepomôžu, keďže kapacitu nezapĺňam ani z polovice, pomazala som aj veci v mojich súboroch a aj v stave pamäte mi ukazuje, že by som mala mať dosť miesta
  • 0

#12 Nokia

Nokia

    mobilny telefon

  • Advanced Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5 380 príspevkov
  • 19 tém

Príspevok bol napísaný: 26. február 2009 - 10:20:29

najprv by mohlo pomoct ak by si uviedla typ telefonu :lol:
  • 0

#13 valcik

valcik

    Commodore

  • Banned
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2 152 príspevkov
  • 10 tém

Príspevok bol napísaný: 26. február 2009 - 11:25:28

nutrinka, ešte mrkni nastavenia a uisti sa, že sa správy ukladajú skutočne na kartu a nie do pamäte zabudovanej v telefóne. viem, spomenula si, že ti to vypisuje hlášky o karte, ale to môže byť i chybka v preklade software.
  • 0

#14 Aikaterine

Aikaterine

    Commodore

  • Advanced Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1 123 príspevkov
  • 2 tém

Príspevok bol napísaný: 26. február 2009 - 18:35:46

to isté čo nutrinke sa dnes stalo aj mne
vypla som mobil, a zapla, a už to išlo v pohode... ale teda dúfam, že sa to nebude opakovať :lol:
  • 0

#15 nutrinka

nutrinka

    Rear Admiral

  • Advanced Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2 555 príspevkov
  • 28 tém

Príspevok bol napísaný: 26. február 2009 - 20:32:42

nok, samsung d900i

valcik, no zistila som, že je chyba v tom približne, čo hovoríš, že mi z neviem akého dôvodu začalo práve na simku ukladať smsky, ktorá je plná, pôvodne sa mi po zaplnení simky mali ukladať do telefónu, čo aj robilo, ale tak neviem, prečo sa to prestavilo, keďže ja si nastavenia telefónu nemením. a popravde to v nastaveniach ani nájsť neviem, takže neviem, ako to dám naspäť :lol:
aj vypnúť zapnúť som skúšala niekoľkokrát
  • 0

#16 Ryan Giggs

Ryan Giggs

    Vice Admiral

  • Advanced Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 6 911 príspevkov
  • 2 tém

Príspevok bol napísaný: 26. február 2009 - 21:49:28

Samsungy maju vyčlenenu časť pamäte zvlašť pre sms. Nemaš nahodou v telefone plnu pamäť určenu na smsky? Či sa ti to kvôli tomu nezačalo ukladať na sim.
  • 0

#17 nutrinka

nutrinka

    Rear Admiral

  • Advanced Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2 555 príspevkov
  • 28 tém

Príspevok bol napísaný: 26. február 2009 - 22:01:34

hmm, nezdá sa mi, niekoľkokrát som kontrolovala stav pamäte, aj pre smsky, nemám ani polovicu zaplnenú, ani som nemala

no neviem, už som si pripadala ako trtko, že si neviem nájsť to nastavenie, tak som to dala phersuovi, nech mi to celé pozrie, ale ten s tým tiež moc nepohol, tak teda neviem, čo tomu prdlo
  • 0

#18 arwiel

arwiel

    tragikomik

  • Advanced Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3 127 príspevkov
  • 40 tém

Príspevok bol napísaný: 26. február 2009 - 22:55:33

mne to tiež robilo, potom som prišla na to, že treba vymazať HOCIČO... :lol:
vymazala som obrázky, videá, fotky...
pomohlo to aj keď boli uložené inde...
  • 0

#19 arwiel

arwiel

    tragikomik

  • Advanced Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3 127 príspevkov
  • 40 tém

Príspevok bol napísaný: 13. jún 2009 - 16:24:34

nejde mi vôbec zapnúť mobil a nabíja sa len chvíľku a potom prestane... :lol:
  • 0

#20 Nokia

Nokia

    mobilny telefon

  • Advanced Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5 380 príspevkov
  • 19 tém

Príspevok bol napísaný: 13. jún 2009 - 16:28:29

evidentne problem s napajanim
ak nie je v zaruke zahodit a kupit novy
mobil je spotrebny material, neoplati sa opravovat...
  • 0

#21 chlapeczjuhu

chlapeczjuhu

    Commodore

  • Advanced Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1 071 príspevkov
  • 3 tém

Príspevok bol napísaný: 13. jún 2009 - 16:36:03

mas kvalitnu baterku? je celkom mozne ze u starej a nekvalitnej zahaprovala ochrana proti prebitiu. stalo sa mi to a dokonca s kvalitnou.
  • 1

#22 Axel

Axel

    Commodore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1 239 príspevkov
  • 1 059 tém

Príspevok bol napísaný: 13. jún 2009 - 16:39:42

Ak je na prt baterka tak zapnúť by mal ísť tak či tak. Všeobecne baterka drží dobre asi 4 roky, po 4 rokoch ju treba častejšie nabíjať a aj rýchlejšie sa vybíja.
  • 1

#23 arwiel

arwiel

    tragikomik

  • Advanced Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3 127 príspevkov
  • 40 tém

Príspevok bol napísaný: 13. jún 2009 - 16:40:05

aha... no super!
v záruke ešte je...
baterka bola k nemu, je to originál k nemu, tak neviem či je dobrá alebo zlá...
zatiaľ je napojený na nabíjačku... občas zasvieti, že sa nabíja a potom zhasne...
inak tu na intráku nemám ani papiere k nemu, nemám tu zmluvu a ani iný mobil a mobil potrebujem!
  • 0

#24 chlapeczjuhu

chlapeczjuhu

    Commodore

  • Advanced Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1 071 príspevkov
  • 3 tém

Príspevok bol napísaný: 13. jún 2009 - 16:47:35

mne sa stalo to ze sa mi vybila baterka. uplne. nabijat sa vydrzala asi 5 sekund a dalej odmietla. to som nestihol zapnut ani telefon.
  • 1

#25 arwiel

arwiel

    tragikomik

  • Advanced Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3 127 príspevkov
  • 40 tém

Príspevok bol napísaný: 13. jún 2009 - 16:51:35

a čo si s tým potom spravil?

Edit: keď teraz stlačím zapnutie, ostáva mi biela obrazovka /na chvíľu, potom zhasne/
  • 0




0 člen(ov) číta túto tému

0 členov, 0 návštevníkov