Skočiť na obsah


Top Partneri: Clip in vlasy


Fotografia
* - - - - 1 Hlasov

Windows 7

windows windows 7 win7 operačný systém microsoft

  • Prosím prihláste sa ak chcete odpovedať
Téma má 119 príspevkov

#101 Ryan Giggs

Ryan Giggs

    Vice Admiral

  • Advanced Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 6 911 príspevkov
  • 2 tém

Príspevok bol napísaný: 26. november 2010 - 16:13:00

Som si myslel že Open Office je len taký demo poloprogram čo je len na otváranie office súborov. A ja potrebujem také ako je platený office kde viem písať, ukladať, obrázky pridávať, obtečený text, percentá a grafy robiť a bárčo podobné.

Open Office je plnohodnotny kancelarsky nastroj, žiadne demo ani poloprogram. V mnohom dokonca lepši ako Office od MS.
  • 0

#102 Tomáš

Tomáš

    horror fóra

  • Advanced Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2 884 príspevkov
  • 46 tém

Príspevok bol napísaný: 26. november 2010 - 17:42:42

Dobre kamarát díky za radu. A vraciame sa k Windowsu 7 keďže toto je o operačnom systéme a nie o Office. Sedmička mi ide dobre a zaťál nemám čo dodať. Majd potom keď bude problém tak vám pošlem screenshot.
  • 0

#103 Axel

Axel

    Commodore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1 239 príspevkov
  • 1 059 tém

Príspevok bol napísaný: 5. december 2012 - 14:00:36

Ako je možné, že ja som administrátor a pri vymazávaní zložky v Program Files na mňa stále vyskakuje hláška, že administrátor mi musí dať na to povolenie?! Tým čo vyvíjali tento OS by mali ruky dolámať a oči vypichnúť! Zlaté XP!!
  • 0

#104 Ryan Giggs

Ryan Giggs

    Vice Admiral

  • Advanced Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 6 911 príspevkov
  • 2 tém

Príspevok bol napísaný: 5. december 2012 - 17:00:38

To maš asi niečo blbě. Mne nič take nehadže.
  • 0

#105 game

game

    phantom fsp

  • Management
  • 26 789 príspevkov
  • 301 tém

Príspevok bol napísaný: 5. december 2012 - 17:48:18

mne hádže. po návšteve u doktora bolo treba kdečo ponastavovať a popridávať znovu, a hádzalo mi tieto hlášky.
  • 0

#106 Darkman

Darkman

    Winzárten

  • FS Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4 369 príspevkov
  • 9 tém

Príspevok bol napísaný: 5. december 2012 - 18:00:11

Ako je možné, že ja som administrátor a pri vymazávaní zložky v Program Files na mňa stále vyskakuje hláška, že administrátor mi musí dať na to povolenie?! Tým čo vyvíjali tento OS by mali ruky dolámať a oči vypichnúť! Zlaté XP!!

UAC, kazdy proces zacina s user privilegiami (aj ked ho spusti admin), ak ide proces vykonat nieco, co potrebuje admin privilegia, tak mu user musi tuto operaciu povolit. Je to kvoli beznym userom, ktory (z nejakeho divneho dovodu) su prihlaseny, ako admin a teda kazde svinstvo co pustia by inak malo admin privilegia a mohlo robit, co sa mu zachce.
Ako disablovat UAC si zvladnes vygooglit aj sam.
  • 0

#107 Tomáš

Tomáš

    horror fóra

  • Advanced Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2 884 príspevkov
  • 46 tém

Príspevok bol napísaný: 19. júl 2015 - 21:56:51

Toto aj mne vadilo, skoro pri kazdom pohybe to vyhodilo hlasku s tym ze to ma povolit admin. Aby to slak trafil, som tak rad ze uz nemam PC vsak to bola len halda problemov...

Ale sedmicka je posledny windows co sa mi pacil. Na osmicke uz ani start menu neni, to ked takto bude pokracovat uz v zivote nechcem pocitac ani zadarmo!
  • 0

#108 Ryan Giggs

Ryan Giggs

    Vice Admiral

  • Advanced Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 6 911 príspevkov
  • 2 tém

Príspevok bol napísaný: 20. júl 2015 - 07:58:21

To nie je halda problemov. Ale tvoja neschopnost.
  • 0

#109 alarm

alarm

    Commodore

  • Advanced Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2 225 príspevkov
  • 7 tém

Príspevok bol napísaný: 7. september 2015 - 19:32:51

Ak je tu nejaký odborník, možno mi poradí....

Win7 profesional.....

Počítače sú spojené cez switch.

Na PC1 je nainštalovaný program.

Na PC2 je možnosť prístupu na tento program.

PC2 má na pracovnej ploche ikonu pre tento program, ale po stlačení sa nič nedeje asi 3minuty, len točí koliesko, potom naskočí tabulka, či tento program spustiť, lebo nemá podpis Windows. Nakoniec sa to rozbehne.

Skontroloval som sieťové karty, a keďže na oboch boli sieťovky 10/100/100Mbit, tak som kupil nový switch s rýchlosťou 1G a vymenil ho. Čas od kliknutia na ikonu sa skrátil asi na 1,5minuty, ale tabulka "či spustiť program" ostala. Teoreticky, ba aj toto mohlo blokovať rýchlejšiemu spusteniu a teraz nasleduje otázka:

Dá sa jednoducho vo WIN 7 niekde (kde?) nastaviť, aby tento program nepotreboval toto schválenie? Pridať nejakú výnimku pre daný zakúpený program?


  • 0

#110 valcik

valcik

    Commodore

  • Banned
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2 152 príspevkov
  • 10 tém

Príspevok bol napísaný: 7. september 2015 - 22:14:58

Skús vypnúť UAC - User Account Control, to som urobil po nainštalovaní sedmičiek ako prvé: http://windows.micro...f#1TC=windows-7
  • 0

#111 alarm

alarm

    Commodore

  • Advanced Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2 225 príspevkov
  • 7 tém

Príspevok bol napísaný: 8. september 2015 - 07:26:42

Vďaka....... ale to je vypnuté...

Má niekto ďalší nápad?....


  • 0

#112 alarm

alarm

    Commodore

  • Advanced Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2 225 príspevkov
  • 7 tém

Príspevok bol napísaný: 8. september 2015 - 13:51:53

včera to fungovalo, dnes už nie...dva reštarty a potom sa chytil....nemal prístup na sieť. Prečo?


  • 0

#113 D'Ady

D'Ady

    pozemský drak

  • Advanced Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4 391 príspevkov
  • 10 tém

Príspevok bol napísaný: 9. september 2015 - 08:32:10

vadný sieťový kábel ?


  • 0

#114 alarm

alarm

    Commodore

  • Advanced Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2 225 príspevkov
  • 7 tém

Príspevok bol napísaný: 9. september 2015 - 16:32:09

To neviem, dnes to bežalo...
Urobil som ale jednu zmenu. Privodny sieťovy som prehodil do noveho, inteligentnejšieho a rychlejšieho switchu, a vystup z neho ide do pomalšieho...
  • 0

#115 Axel

Axel

    Commodore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1 239 príspevkov
  • 1 059 tém

Príspevok bol napísaný: 9. november 2015 - 17:06:50

Mám dve zložky s asi 40 súbormi o celkovej veľkosti 500 MB. Pod WinXP zmažem súbory, tie sú behom 1-2 sekundy premiestnené do koša. Pod Win7 to trvá asi pol minútu. Prečo pod Win7 to tak brutálne dlho trvá? Však to je o nervy.


  • 0

#116 Axel

Axel

    Commodore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1 239 príspevkov
  • 1 059 tém

Príspevok bol napísaný: 20. november 2015 - 13:16:01

Môj PC AMD Barton 2500XP+ s 2 GB DDR RAM a 256 MB nVidia GeForce 7x stále šlape spoľahlivo, ale XP už prestáva byť podporovaný a ktovie ako dlho budem môcť inštalovať aktualizácie (Chrome a Skype už nenainštalujem). Oplatilo by sa vyhodiť nejakých 150€ za Win7 a nahodiť to sem, ak sa dá Win 7 32 bit ešte zohnať?


  • 0

#117 Ryan Giggs

Ryan Giggs

    Vice Admiral

  • Advanced Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 6 911 príspevkov
  • 2 tém

Príspevok bol napísaný: 20. november 2015 - 16:25:16

A bude vôbec ten HW podporovať Win7? Nejake problemy sa môžu vyskytnuť (vykon, ovladače atd.). Neviem či by som to kupoval na blind. Za seba poviem, že by som najskôr Sedmičky zwarezil a aspoň tyždeň otestoval. A až potom kupil keď to bude ok.


  • 0

#118 Axel

Axel

    Commodore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1 239 príspevkov
  • 1 059 tém

Príspevok bol napísaný: 20. november 2015 - 18:29:27

Mal by, však vyšiel niekedy v roku 2009, to môj PC mal 6 rokov, takže problém by tam nemusel byť. Čo sa týka warezu, touto cestou by som sa nechcel uberať, ale nebolo by zlé to na týždeň-dva takto otestovať, či to vôbec bude pracovať.


  • 0

#119 Ryan Giggs

Ryan Giggs

    Vice Admiral

  • Advanced Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 6 911 príspevkov
  • 2 tém

Príspevok bol napísaný: 20. november 2015 - 20:02:59

Warez samozrejme nie je ideal. Ale inak to ťažko vyskušaš. A otazka je či to vôbec ma zmysel keď už je tu 10-ka. Bohvie koľko ešte ten PC vydrži, davať potom na funglovku 7 už sa potom asi nie veľmi oplati.


  • 0

#120 Axel

Axel

    Commodore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1 239 príspevkov
  • 1 059 tém

Príspevok bol napísaný: 20. november 2015 - 21:38:32

No PC šlape bez problémov stále, nemám dôvod vyhadzovať 600-700 na nový. Raz aj to bude, s novým PC počítam už niekoľko rokov, ale načo, keď to, čo mám, funguje a stačí mi to? Takže už len nájsť funkčný download link na W7 :( :D


  • 0





Podobné témy pre kľúčové slovo: windows, windows 7, win7, operačný systém, microsoft

0 člen(ov) číta túto tému

0 členov, 0 návštevníkov