Skočiť na obsah


Fotografia
* * * - - 1 Hlasov

Otázky diletantov


  • Prosím prihláste sa ak chcete odpovedať
Téma má 31 príspevkov

#26 Cactales

Cactales

    scytheman

  • Administrators
  • 1 854 príspevkov
  • 34 tém

Príspevok bol napísaný: 20. február 2011 - 22:43:02

Bude to tak ako naznačil Tom. Ak ľavým tlačítkom potiahneš súbor do adresára na rovnakej jednotke disku vtedy ho presunie. Ak do adresára na inej jednotke súbor sa skopíruje. Riešením je používať pravé tlačítko s následnou voľbou kopírovania / presunu.
  • 0

#27 cizy

cizy

    Rear Admiral

  • Advanced Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2 873 príspevkov
  • 68 tém

Príspevok bol napísaný: 20. február 2011 - 23:26:11

praveze mi to robi aj jednom disku, a z nicoho nic to zacalo dnes
som si to vsimol ked som si robil poriadok na ploche a ako inokedy presuval fotky z plochy do adresara, len s tym rozdielom, ze tentoraz na ploche zostali...
  • 0

#28 dead

dead

    in memoriam

  • Advanced Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2 904 príspevkov
  • 12 tém

Príspevok bol napísaný: 8. marec 2011 - 11:14:17

Ako zistim, ci mi odisiel zdroj? Poistka vyzera byt ok a pc nereaguje.
  • 0

#29 elfant

elfant

    Rear Admiral

  • Advanced Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2 788 príspevkov
  • 4 tém

Príspevok bol napísaný: 8. marec 2011 - 15:36:20

Najjednoduchsie tak, ze premerias poistku a premerias vstup (220) a vystupy. Ak je to zdroj na desktop, tak by sa ti mal tocit ventilator pri spusteni.
Potom uz len dat to niekomu, kto sa v tom vyzna lepsie.
  • 0

#30 Tom

Tom

    Captain

  • FS Members
  • PipPipPipPipPip
  • 874 príspevkov
  • 0 tém

Príspevok bol napísaný: 8. marec 2011 - 20:43:34

skontroluj ci mas dobre pripojene k zakladnej doske ovladacie kontakty. Tie zdroje by sa mali zapnut zopnutim tych kontaktou ak si to dobre pamatam.(zrejme zeleny na zem ale neviem) skontroluj tlacitko ci neni pokazene.
  • 0

#31 dead

dead

    in memoriam

  • Advanced Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2 904 príspevkov
  • 12 tém

Príspevok bol napísaný: 8. marec 2011 - 23:12:54

Premeral som to, stava je iba na vstupe, este skusim vymenit poistku a ked nepojde, tak poleti z balkona :blush:
  • 0

#32 Tom

Tom

    Captain

  • FS Members
  • PipPipPipPipPip
  • 874 príspevkov
  • 0 tém

Príspevok bol napísaný: 9. marec 2011 - 12:12:41

pred letom skus este ten zeleny na zem a zmeraj vystup
  • 0