Skočiť na obsah


Fotografia
- - - - -

Problém so zobrazením plochy


  • Prosím prihláste sa ak chcete odpovedať
Téma má 11 príspevkov

#1 Axel

Axel

    Admiral

  • Retired Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 21 095 príspevkov
  • 1 064 tém

Príspevok bol napísaný: 27. august 2006 - 15:04:22

jaaj tak no neviem jak ty ale ja tam nevidim pust ale toto :lol:
(som u sesernice a asi im trochu blbne komp)

hm zaujímavé. Vidieť tak iba png alebo aj iné typy súborov?
  • 0

#2 bazalka

bazalka

    Commander

  • Active Members
  • PipPipPipPip
  • 285 príspevkov
  • 7 tém

Príspevok bol napísaný: 27. august 2006 - 15:59:40

keby som vedel co sa pytas aj by som ti povedal :lol:
ale teraz som skusil ten link a uz to funguje
  • 0

#3 Daekin

Daekin

    Commander

  • Active Members
  • PipPipPipPip
  • 350 príspevkov
  • 2 tém

Príspevok bol napísaný: 28. august 2006 - 12:12:44

jaaj tak no neviem jak ty ale ja tam nevidim pust ale toto :lol:
(som u sesernice a asi im trochu blbne komp)



ak tam v PC je AMD, co asi je, tak treba vymenit procak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! potom to uz pojde...
  • 0

#4 Axel

Axel

    Admiral

  • Retired Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 21 095 príspevkov
  • 1 064 tém

Príspevok bol napísaný: 28. august 2006 - 15:50:59

Ja mám v PC AMD a videl som to normálne :lol:
  • 0

#5 Daekin

Daekin

    Commander

  • Active Members
  • PipPipPipPip
  • 350 príspevkov
  • 2 tém

Príspevok bol napísaný: 28. august 2006 - 16:38:06

to nie kazde AMD. ale som sa stretol uz z niekolkymi pripadmi, kedy vsetko islo ok, len BMP a JPG vyzerali hentak divno. a bola to jednoducho chyba procaku. (asi AMD podporuje nejaku hardware akceleraciu statickych obrazkov :lol: a niektore procaky ju maju vadnu)
  • 0

#6 weirdo

weirdo

    Ferrari

  • Advanced Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4 421 príspevkov
  • 69 tém

Príspevok bol napísaný: 28. august 2006 - 16:51:24

seriozne pochybujem, ze to bolo sposobene CPU.
  • 0

#7 Nokia

Nokia

    mobilny telefon

  • Advanced Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5 279 príspevkov
  • 19 tém

Príspevok bol napísaný: 28. august 2006 - 17:45:44

ja by som skor povedal inac, na 100% to nebolo sposobene CPU

mohlo to byt chybou grafiky alebo zlymi drajvermi
  • 0

#8 weirdo

weirdo

    Ferrari

  • Advanced Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4 421 príspevkov
  • 69 tém

Príspevok bol napísaný: 28. august 2006 - 17:57:52

asi tak, ale nechcel som byt tvrdy :lol:
  • 0

#9 Daekin

Daekin

    Commander

  • Active Members
  • PipPipPipPip
  • 350 príspevkov
  • 2 tém

Príspevok bol napísaný: 28. august 2006 - 19:43:34

aj to boli dalsie moznosti...
ale v tom mojom pripade to bol zly Duron (po vymene CPU to islo a nic ine sa nezmenilo)

[btw. tuto debatu by uz mohol niekto premiestnit niekde do sekcie pomov vo vyp. technike...]
  • 0

#10 weirdo

weirdo

    Ferrari

  • Advanced Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4 421 príspevkov
  • 69 tém

Príspevok bol napísaný: 28. august 2006 - 21:41:16

neviem si predstavit, aku instrukciu maju CPUs na urychlenie vykreslovania 2d, ktora by totok mohla spravit.
  • 0

#11 bazalka

bazalka

    Commander

  • Active Members
  • PipPipPipPip
  • 285 príspevkov
  • 7 tém

Príspevok bol napísaný: 28. august 2006 - 22:18:04

dakujem ze to riesite ale uz nie som u sesternice a aj tak tomu velmi nerozumiem takze je to na prd... :lol:
  • 0

#12 Nokia

Nokia

    mobilny telefon

  • Advanced Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5 279 príspevkov
  • 19 tém

Príspevok bol napísaný: 28. august 2006 - 22:57:28

moja posledna off topic reakcia... ak pomohla vymena CPU tak bud mal cpu problem so spracovanim drajvrov, alebo to mohla byt nejaka integrovana grafika

ale samotne CPU ma momentalne s grafikou velmi malo, skoro by som povedal ze zhola nic
  • 0




0 člen(ov) číta túto tému

0 členov, 0 návštevníkov