Skočiť na obsah


Fotografia
- - - - -

Firewall


  • Prosím prihláste sa ak chcete odpovedať
Téma má 18 príspevkov

#1 RoSo

RoSo

    Commodore

  • Advanced Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2 441 príspevkov
  • 88 tém

Príspevok bol napísaný: 17. marec 2006 - 17:47:12

Viete mi poradiť, ako mám zablokovať prístup niektorých programov na net pomocou Windows Firewallu? Konkrétne mi ide o Corel a TuneUp Utilities 2004. Firewally ako Kerio, či Zone Alarm používať nechcem, zosypal sa mi pri nich OS.
  • 0

#2 Axel

Axel

    Admiral

  • Retired Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 21 095 príspevkov
  • 1 064 tém

Príspevok bol napísaný: 17. marec 2006 - 18:09:01

Starec jedine ti pomôžem asi tak keď sa najprv prepneš na túto kartu:

Obrázok

Program, ktorý nechceš aby sa pripojil na net tak ten odškrtni. Ak nie je v zozname tak si ho tam pridaj.

Ja používam Zone Alarm, nikdy som nemal problém s nestabilitou Windowsov.
  • 0

#3 bad_guy

bad_guy

    Čestný člen navrátivšieho

  • FS Members
  • PipPipPipPipPip
  • 507 príspevkov
  • 21 tém

Príspevok bol napísaný: 17. marec 2006 - 21:48:45

stiahni si radsej Kerio Firewall je lespi :lol:
  • 0

#4 RoSo

RoSo

    Commodore

  • Advanced Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2 441 príspevkov
  • 88 tém

Príspevok bol napísaný: 17. marec 2006 - 23:56:32

Vďaka chlapci, ale práve tie dva som spomínal, že nechcem. Môj stroj to zaťažuje, prirovnal by som to k embéčke ťahajúcej dodávku.
  • 0

#5 Axel

Axel

    Admiral

  • Retired Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 21 095 príspevkov
  • 1 064 tém

Príspevok bol napísaný: 18. marec 2006 - 00:19:21

stiahni si radsej Kerio Firefall je lespi :)


Firefall? V každom prípade zaujímavý názov :)


RoSo a čo máš nejakú vytuningovanú 486? :lol:
  • 0

#6 RoSo

RoSo

    Commodore

  • Advanced Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2 441 príspevkov
  • 88 tém

Príspevok bol napísaný: 18. marec 2006 - 00:57:00

Ale nie, Athlon XP 1700+, len mám problémy s RAM, a už to nejako nejde rozšíriť, takže ako firewall mi musí postačiť ten z SP 2. A názov Firefall presne vystihuje, čo mi to robilo s kompom.



edit: Tak som si Athola opravil. Fakt neviem, čo sa s týmto svetom deje.
  • 0

#7 bad_guy

bad_guy

    Čestný člen navrátivšieho

  • FS Members
  • PipPipPipPipPip
  • 507 príspevkov
  • 21 tém

Príspevok bol napísaný: 18. marec 2006 - 20:21:20

aby axel nemal vycitky svedomia tak som opravil chybu... :lol:
  • 0

#8 Axel

Axel

    Admiral

  • Retired Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 21 095 príspevkov
  • 1 064 tém

Príspevok bol napísaný: 18. marec 2006 - 21:10:24

Ale nie, Athol XP 1700+

jeden má "firefall" druhý má Athol... neuniká mi niečo? :) :lol: :)
  • 0

#9 Polaris

Polaris

    Commodore

  • Retired Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1 257 príspevkov
  • 18 tém

Príspevok bol napísaný: 19. marec 2006 - 23:49:49

Pouzivam Kerio FW....zatial: No sign of any kind of errors reported! :lol:
  • 0

#10 gh0strider

gh0strider

    Commander

  • Active Members
  • PipPipPipPip
  • 453 príspevkov
  • 1 tém

Príspevok bol napísaný: 20. marec 2006 - 12:30:08

Pouzivam Kerio FW....zatial: No sign of any kind of errors reported! :lol:

no error ti to ani velmi nema preco vyhodit, skor si vsimaj v polozke Logs & Alerts v zalozke Intrusions ci ta niekto "sacuje", skenovanie portov alebo pokusy trojanov dostat sa ti do kompu.
Taktiez ked ti Kerio vyhodi oznam "incoming traffic" na poziadanie neznameho alebo podozriveho programu.
  • 0

#11 Axel

Axel

    Admiral

  • Retired Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 21 095 príspevkov
  • 1 064 tém

Príspevok bol napísaný: 20. marec 2006 - 16:53:07

alebo pokusy trojanov dostat sa ti do kompu.

to tam normálne vypíše čo za Trojana sa snaží prebúrať do compu?
  • 0

#12 Darkman

Darkman

    Winzárten

  • FS Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4 477 príspevkov
  • 9 tém

Príspevok bol napísaný: 20. marec 2006 - 19:46:55

to tam normálne vypíše čo za Trojana sa snaží prebúrať do compu?

kuk :lol:
  • 0

#13 Axel

Axel

    Admiral

  • Retired Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 21 095 príspevkov
  • 1 064 tém

Príspevok bol napísaný: 20. marec 2006 - 20:09:45

Niekedy ho možno vyskúšam, a uvidím či si nejakí trojani na mňa trúfnu :lol:
  • 0

#14 RoSo

RoSo

    Commodore

  • Advanced Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2 441 príspevkov
  • 88 tém

Príspevok bol napísaný: 30. marec 2006 - 05:47:20

Poznáte niekto Kaspersky Antihacker? Má veľké systémové nároky?
  • 0

#15 Axel

Axel

    Admiral

  • Retired Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 21 095 príspevkov
  • 1 064 tém

Príspevok bol napísaný: 30. marec 2006 - 14:52:23

S Kasperskym nemám žiadne skúsenosti.

Inak včera po dlhej dobe AVG po mne vybliakol že mám Trojana :lol: nič moc, zmazal som postihnutý súbor a bolo po párty.
  • 0

#16 dair

dair

    Ensign

  • Restricted Members
  • PipPip
  • 61 príspevkov
  • 2 tém

Príspevok bol napísaný: 7. júl 2006 - 22:51:10

Viete mi poradiť, ako mám zablokovať prístup niektorých programov na net pomocou Windows Firewallu? Konkrétne mi ide o Corel a TuneUp Utilities 2004. Firewally ako Kerio, či Zone Alarm používať nechcem, zosypal sa mi pri nich OS.

lenze detail je ze windoz firewall neochrani ani sameho seba. Ak ti mozem odporucat ked uz nedavas nic ine okrem neho urcite neries noda alebo nieco podobne ale bez FW ti naj helpne Kaspersky 6.0, je naj proti spy a hlavne trojanom co mi chyta skor ako FW....

To ROSO K. Antihacker je celkom OK, nemal som s nim ziadne problemy no naj sa mi osvedcili jednoznacne ZONE ALARM ktory ma u mna body navyse koli super antispyware ochrane a taktiez je tu este OUTPOST firewall.... :lol:

Tento príspevok upravil dair, 7. júl 2006 - 22:54:13

  • 0

#17 Daekin

Daekin

    Commander

  • Active Members
  • PipPipPipPip
  • 350 príspevkov
  • 2 tém

Príspevok bol napísaný: 15. august 2006 - 13:03:06

Keria vam vyhovarat nebudem. Kedze som na neho nepocul nic zle. Ale vyvarujte sa ZoneAlarmu!!! (dovod som uz tu desi pisal, tak si to skuste najst :lol: )
  • 0

#18 Polaris

Polaris

    Commodore

  • Retired Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1 257 príspevkov
  • 18 tém

Príspevok bol napísaný: 13. október 2006 - 13:06:49

Ja pouzivam SYGATE....ma niekto s nim zle skusenosti?
  • 0

#19 Axel

Axel

    Admiral

  • Retired Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 21 095 príspevkov
  • 1 064 tém

Príspevok bol napísaný: 10. január 2010 - 21:25:45

Dlho sa sem nepísalo, tak to oživím. Po rokoch som sa rozhodol zmeniť firewall, už nechcem používať Zone Alarm, pretože ukladá logy a tie logy sa nedajú nikde vypnúť, takže každý deň tu mám niekoľko stomegový súbor čo mi zbytočne drobí disk. Chcem firewall, free a kvalitný. Referencie?
  • 0




0 člen(ov) číta túto tému

0 členov, 0 návštevníkov