Skočiť na obsah


Fotografia
* * - - - 1 Hlasov

Problém s tlačiarňou


  • Prosím prihláste sa ak chcete odpovedať
Téma má 32 príspevkov

#1 Andulqa

Andulqa

    Commodore

  • Advanced Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1 469 príspevkov
  • 34 tém

Príspevok bol napísaný: 1. apríl 2006 - 19:23:53

Tlacila som nejake dokumenty a zrazu mi tlaciaren prestala brat papier :lol: neviete preco?

kukali sme na to aj s priatelom ale nic sme nevymysleli, akoby tahala len z jednej strany, kolieska sa tocia obe, ale ako keby nechcelo na na jednej strane ten papier zachytit :)

neviete co sa mohlo stat? pripadne poradit co s tym? ci je nutne s tym do opravy, ci sa to neda nejako doma urobit :)
  • 0

#2 Sniper

Sniper

    Aim and Shoot

  • Retired Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 21 695 príspevkov
  • 1 066 tém

Príspevok bol napísaný: 1. apríl 2006 - 20:21:32

Vypnúť, zapnúť, prípadne sa na to dnes vykašlať a skúsiť zajtra. Skúsiť pozrieť kde je chyba, ale neodborne nerozoberať.
Ak nič nepomôže a je to ešte v záruke treba zaniesť predajcovi.

:lol:
  • 0

#3 chorche

chorche

    Commodore

  • Deceased members
  • 2 180 príspevkov
  • 14 tém

Príspevok bol napísaný: 8. august 2006 - 23:34:11

Ja mam iny problem: Tlaciaren komunikuje s pocitacom, tvari sa, ze ide, ale akonahle tadial prejde papier, pomaly, tak nevytlaci nan ani jedno pismenko! Co s tym? Akoze nemoze to byt v prazdnom toneri, takze kde je chyba?
  • 0

#4 Daekin

Daekin

    Commander

  • Active Members
  • PipPipPipPip
  • 350 príspevkov
  • 2 tém

Príspevok bol napísaný: 15. august 2006 - 12:52:49

chorche: a nemas nastaveny biely font?? :lol:
  • 0

#5 chorche

chorche

    Commodore

  • Deceased members
  • 2 180 príspevkov
  • 14 tém

Príspevok bol napísaný: 17. august 2006 - 01:26:19

Nie, zrada bola v zasusenom toneri. :lol:
  • 0

#6 Smallblot

Smallblot

    Newbie

  • Members
  • 7 príspevkov
  • 0 tém

Príspevok bol napísaný: 9. október 2007 - 23:05:18

Prosim vas pomozte. Kupila som si tlaciaren HP LaserJet 1018. Mam OS Windows Vista 32-bit. Po nainstalovani ovladacov ju PC normalne reaguje, ale absolutne netlaci, namiesto toho mi pise "Chyba - tlaci sa" a vlastne nic netlaci, ani skusobnu stranku. Na stranke HP som sa docitala, ze tuto tlaciaren by moj OS mal podporovat. Tlaciaren ide aj normalne spustit. Dnes som sa s tym piplala cely den a nerozbehla som ju. Uz som naozaj zufala... neviem kde by mohol byt problem.
  • 0

#7 Sniper

Sniper

    Aim and Shoot

  • Retired Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 21 695 príspevkov
  • 1 066 tém

Príspevok bol napísaný: 10. október 2007 - 14:22:01

Veľmi podobný problém sme mali aj u nás vo firme, tiež išlo o tlačiareň HP. Z ničoho nič začala tlačiť asi až po nejakom 5-6 reštarte PC.
Neviem kde môže byť chyba. Ale keď vidím že máš podobný problém tak to začína mierne štrbiť dobrú povesť firmy HP.
Skús kontaktovať tvojho predajcu hardware.
  • 0

#8 Smallblot

Smallblot

    Newbie

  • Members
  • 7 príspevkov
  • 0 tém

Príspevok bol napísaný: 10. október 2007 - 15:28:01

Dnes som tu tlaciaren nainstalovala aj na druhom PC a tam funguje uplne normalne. Rozdiel je v tom, ze ten PC ma OS Windows XP. Z HP-ckovej stranky som si stiahla aj ovladace na Windows Vista, ale stale nejde tlacit. Chova sa, akoby si s tou Vistou stale nerozumela, akoby tie ovladace ani na tu Vistu neboli...
  • 0

#9 Sniper

Sniper

    Aim and Shoot

  • Retired Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 21 695 príspevkov
  • 1 066 tém

Príspevok bol napísaný: 10. október 2007 - 15:42:34

Kludne môže byť aj s Vistou problém. Vista je ešte stále dosť veľkým sklamaním, mnohí to riešia pomocou downgrade na XP. Myslím že ešte dlho potrvá pokým sa Vista presadí na úkor XP, bude to mať o to ťažšie že na budúci rok vyjde XP SP3, ktorý bude obsahovať niekoľko prvkov z Visty.
Ak ti nejde o Vistu a máš možnosť downgradu na XP tak to urob.
  • 0

#10 Nokia

Nokia

    mobilny telefon

  • Advanced Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5 282 príspevkov
  • 19 tém

Príspevok bol napísaný: 10. október 2007 - 15:54:33

Veľmi podobný problém sme mali aj u nás vo firme, tiež išlo o tlačiareň HP. Z ničoho nič začala tlačiť asi až po nejakom 5-6 reštarte PC.
Neviem kde môže byť chyba. Ale keď vidím že máš podobný problém tak to začína mierne štrbiť dobrú povesť firmy HP.
Skús kontaktovať tvojho predajcu hardware.


s tymto nesuhlasim ze by bol problem v tlaciarni...
HP su jedny z najspolahlivejsich tlaciarni, drajvre na dobrom systeme funguju na prvy pokus ak sa clovek drzi presnych rad v navode... takze problem vidim v systeme
  • 0

#11 Sniper

Sniper

    Aim and Shoot

  • Retired Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 21 695 príspevkov
  • 1 066 tém

Príspevok bol napísaný: 10. október 2007 - 16:06:08

Keď tlačiareň robí rovnáke problémy na rozdielných PC kde na jednom je XP a na druhom Vista tak nejaký ten problém tam bude.
Viem aké meno má HP, ale dokáže sa zaručiť že na trh bude dodávať len bezchybné série?
  • 0

#12 Nokia

Nokia

    mobilny telefon

  • Advanced Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5 282 príspevkov
  • 19 tém

Príspevok bol napísaný: 10. október 2007 - 16:26:53

z mojich skusenosti ak robi HP tlaciaren problem na roznych pc, tak je skor problem u usera co to skusa ako v tlaciarni

a to som instaloval uz cez stovku HP tlaciarni
  • 0

#13 Smallblot

Smallblot

    Newbie

  • Members
  • 7 príspevkov
  • 0 tém

Príspevok bol napísaný: 10. október 2007 - 19:15:23

Asi ste ma nespravne pochopili, ja som pisala, ze som skusala tu tlaciaren na druhom PC, kde je XP a tam ta tlaciaren funguje. Problem mam taky, ze na anglickej stranke HP je pisane, ze si mozte stiahnut ovladace na tuto tlaciaren ak mate Windows Vistu 32bit, dokonca nedavno som tam nasla dokonca aj na 64bit. Tlaciaren je tym padom ASI v poriadku. Mne len nejde do hlavy, ako je mozne davat ovladac na tuto tlaciaren pre Vistu a pritom to zrejme pre Vistu nie je a chcela som len vediet, ci nahodou neviete riesenie tohto problemu, totizto taktiez mi nejde do hlavy preco by firma ako HP davala na svoju stranku takuto vec a pritom by to nebola pravda...
  • 0

#14 Smallblot

Smallblot

    Newbie

  • Members
  • 7 príspevkov
  • 0 tém

Príspevok bol napísaný: 10. október 2007 - 19:25:32

Tu si mozte pozriet, ze to naozaj ponukaju, driver pre HP LaserJet 1018 pre Vistu...

http://h10025.www1.h...r...ng=en&cc=us
  • 0

#15 Nokia

Nokia

    mobilny telefon

  • Advanced Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5 282 príspevkov
  • 19 tém

Príspevok bol napísaný: 10. október 2007 - 19:38:30

ja som ta pochopil, akurat som nieco axelovi chcel vysvetlit :lol:

ak to je driver pre vistu, tak asi bude problem v samotnych vistach, neviem ako maju vyriesene printre kedze s vistami som sa este nehral

mozno ti nebezi spravne spooler service, len neviem ako si ho visty manazuju, to je len taky vystrel na slepo :)
  • 0

#16 Smallblot

Smallblot

    Newbie

  • Members
  • 7 príspevkov
  • 0 tém

Príspevok bol napísaný: 10. október 2007 - 19:57:31

Print spooler mam pusteny, takze v tom to asi nebude... :lol:
  • 0

#17 Hedgehog

Hedgehog

    Sonic - ježko pichliačik

  • Active Members
  • PipPipPipPipPip
  • 591 príspevkov
  • 1 tém

Príspevok bol napísaný: 14. október 2007 - 22:20:59

No... Podpora HP pre Vistu je podľa mňa dosť pochybná... V práci máme A3 tlačiareň od HP, na ich stránkach ovládače pre Vistu nie sú, pretože podľa nich OS ju priamo podporuje. Pritom driver, ktorý sa mi nainštaluje z Visty funguje čiastočne - môžem tlačiť maximálny formát A4... Ale celkovo problémy s tlačiarňami Vista nemá. Skôr som mal problém pod XP nainštalovať driver na HP multifunkčné zariadenie (presný typ už neviem - prešlo mi toho cez ruky veľa) ktorý bol dodaný na CD. Až driver stiahnutý zo stránok HP fungoval bezchybne. Ale musím priznať, že to bol jediný problém s tlačiarňou od HP...
  • 0

#18 Sniper

Sniper

    Aim and Shoot

  • Retired Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 21 695 príspevkov
  • 1 066 tém

Príspevok bol napísaný: 15. október 2007 - 17:22:44

Ja mám obyčajný multi Lexmark a funguje bezchybne. Len keby toľko atramentu nežral.
  • 0

#19 Smallblot

Smallblot

    Newbie

  • Members
  • 7 príspevkov
  • 0 tém

Príspevok bol napísaný: 17. október 2007 - 18:18:12

Pisala som do HP a odtial mi odpisali, ze ten ovladac je na Vistu a ze ho uz dlhodobo testuju a ziadne problemy nezaregistrovali a ani im podobne problemy neboli hlasene. Pre istotu mi poslali link na ovladace, ktore som stiahla, vsetko nainstalovala odznovu... no vysledok rovnaky. Takisto to skusali instalovat aj ini ludia... no dopadlo to rovnako. Z HP mi bolo este odporucane, ze ak problemy budu nadalej pokracovat, tak sa mam obratit na niektorych zo servisnych partnerov HP, aby skontrolovali funkcnost tlaciarne. Takze to planujem v blizkej buducnosti. No jedno co ma stve je, ze clovek si kupi tlaciaren a nakoniec mu je na dve veci, pretoze jedine co na nej moze robit je zistovat problemy, ktore sa vyskytuju pri instalacii. :-(
  • 0

#20 Ketchen

Ketchen

    Newbie

  • Members
  • 2 príspevkov
  • 0 tém

Príspevok bol napísaný: 23. august 2008 - 15:06:46

Aj ja mam problem s tlačianou :lol: - Hp all in one 1110 neberie papier, vypisuje že je zaseknutý a pritom nie je, a navyše ani sa nehýbu kazety s náplňou...poradíte mi? či radsej ju mám vyhodiť cez okno? :)
  • 0

#21 Sniper

Sniper

    Aim and Shoot

  • Retired Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 21 695 príspevkov
  • 1 066 tém

Príspevok bol napísaný: 23. august 2008 - 15:41:33

No pravdepodobne tam asi niečo vo vnútri bude zaseknuté, dobre sa pozri či tam nemáš niečo navyše.
  • 0

#22 Ketchen

Ketchen

    Newbie

  • Members
  • 2 príspevkov
  • 0 tém

Príspevok bol napísaný: 23. august 2008 - 16:05:04

ale ako ked je tam hviezdickovy srob? a inak nic nevidim... :lol:
  • 0

#23 tomassi

tomassi

    In Arséne I Trust

  • Advanced Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 9 490 príspevkov
  • 187 tém

Príspevok bol napísaný: 6. október 2008 - 09:42:54

zaschol mi tonner, tak som kúpil nový
no pri každom jedno zapnutí tlačiarne, musí spraviť cvičný výtlačok
inak ďalej nemôžem tlačiť
neviete, čo v tom môže byť, resp. kde by sa to dalo vypnúť?
HP C3100
  • 0

#24 Ryan Giggs

Ryan Giggs

    Vice Admiral

  • Advanced Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 7 101 príspevkov
  • 2 tém

Príspevok bol napísaný: 6. október 2008 - 15:11:10

No, podľa mojich skusenosti s tym maju HP občas problem (mam model psc 1215). Mne väčšinou opakovane hlasi, že mam zle vloženy cartridge. Neviem, či sa to da ošetriť softwerovo (niekde to vypnuť), no skus viackrat vybrať a zase vložiť. Možno dostane rozum.
  • 0

#25 Luboss

Luboss

    Newbie

  • Members
  • 1 príspevkov
  • 0 tém

Príspevok bol napísaný: 7. november 2008 - 12:43:43

Zdravim ma problem s miltifunkcnym zaruadenim Canon MP210 vsetko funguje ok ale nechce mi skenovat skusal som uz snad vsetko mozete mi nejako poradit
:) :lol: :)
diky moc
  • 0




0 člen(ov) číta túto tému

0 členov, 0 návštevníkov