Skočiť na obsah


Fotografia
* * - - - 1 Hlasov

Problém s tlačiarňou


  • Prosím prihláste sa ak chcete odpovedať
Téma má 32 príspevkov

#26 rubel

rubel

    Newbie

  • Members
  • 2 príspevkov
  • 0 tém

Príspevok bol napísaný: 3. február 2009 - 16:31:21

cawko , ja mam problem s tlaciarnou hp psc 1410 - nechce sa my zapnut?
ked strcim kabel do zasuvky blikne , ale stale sa nezapne.

Tento príspevok upravil rubel, 3. február 2009 - 20:04:15

  • 0

#27 Axel

Axel

    Admiral

  • Retired Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 21 084 príspevkov
  • 1 064 tém

Príspevok bol napísaný: 3. február 2009 - 20:16:39

Tažko povedať, tam príčin môže byť veľa. Odporúčam však tlačiareň odpojiť od PC, úplne odinštalovať všetky ovládače a programy prílušiace k dotyčnej tlačiarni a všetko kompletne reinštalovať.
  • 0

#28 Ryan Giggs

Ryan Giggs

    Vice Admiral

  • Advanced Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 7 059 príspevkov
  • 2 tém

Príspevok bol napísaný: 4. február 2009 - 11:48:56

Hm, neviem, či to pomôže. Tlačiareň funguje aj bez pripojenia k PC (kopirka), takže ak sa neda zapnuť, bude to asi na reklamaciu, resp. servis.
  • 0

#29 rubel

rubel

    Newbie

  • Members
  • 2 príspevkov
  • 0 tém

Príspevok bol napísaný: 4. február 2009 - 13:18:34

Ja si myslím , že by tam mohla byť chyba aj v tlačítku zapnutia - lebo , ked ju dam do zastrcky - bliknú všetky tlačítka.
  • 0

#30 Ryan Giggs

Ryan Giggs

    Vice Admiral

  • Advanced Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 7 059 príspevkov
  • 2 tém

Príspevok bol napísaný: 4. február 2009 - 16:57:23

Môže a nemusi.
  • 0

#31 Marshall

Marshall

    Newbie

  • Members
  • 2 príspevkov
  • 0 tém

Príspevok bol napísaný: 5. marec 2009 - 22:23:43

Zdravíčko mám problém s tiskárnou hp psc 1110 all-in-one.Na xp mi jela uplně normálně a teď sem si pořídil Visty a tiskárna přestala jet.Ovšem hledal sem ovladače a nějak na vistu nejsou.Psal sem do HP a tam mi řekli že na vistu ovladače ani nevyšly.Nejde tisk ani zkušební. Skener funguje normalně a kopírování jelo jenom kdyz byla odpojena od PC a ted po pripojeni a odpojeni uz ani kopirovani nejede.Nevite co by stim mohlo byt? Poradte prosim. Díky moc předem
  • 0

#32 Cactales

Cactales

    scytheman

  • Administrators
  • 1 854 príspevkov
  • 34 tém

Príspevok bol napísaný: 5. marec 2009 - 23:49:28

Vistu síce nepoužívam, ale neskúšal si použiť ovládače priamo z visty? Možno by to išlo podľa návodu na tejto stránke.
  • 0

#33 Marshall

Marshall

    Newbie

  • Members
  • 2 príspevkov
  • 0 tém

Príspevok bol napísaný: 9. marec 2009 - 12:01:09

Na to sem se dival akorat mi to prislo blbe kdyz si vista sama da ovladače tak už sem stím mněl nejeden problém a ne jen s tiskárnou.No nic vyzkouším a uvidím.Díky
  • 0




0 člen(ov) číta túto tému

0 členov, 0 návštevníkov