Skočiť na obsah


Fotografia
- - - - -

Huawei & USB


  • Prosím prihláste sa ak chcete odpovedať
Téma má 2 príspevkov

#1 xardas1977

xardas1977

    Newbie

  • Members
  • 8 príspevkov
  • 4 tém

Príspevok bol napísaný: 12. júl 2007 - 10:35:54

Mam takyto problemik zase :lol:.... Mam modem Huawei, orange... a robi mi problemy pri pripojeni do USB, kazdych priblizne 15 sekund sa aktivuje a potom zase na 15 sekund deaktivuje. ostatne zariadenia mi funguju na usb v pohode, modem pracuje na ostatnych kompoch v pohode. nainstaloval som najnovsie modem - drivery. operacny system mam XP. Ako keby ho na chvilku nasiel a zapojil a potom odpojil a stale dokola. konflikty v zariadeniach by nemali byt ziadne. neviem skusal som aj obnovu systemu a nic nepomaha, kde moze byt problem ? diky.....
  • 0

#2 lukas

lukas

    Commander

  • Active Members
  • PipPipPipPip
  • 335 príspevkov
  • 1 tém

Príspevok bol napísaný: 12. júl 2007 - 19:31:44

Mne robilo nieco podobne, ked som pripojil kluc alebo fotak k USB. Prestalo, ked som nainstaloval ovladac na USB.
  • 0

#3 Pistuch

Pistuch

    Newbie

  • Members
  • 4 príspevkov
  • 1 tém

Príspevok bol napísaný: 3. január 2008 - 09:44:05

skus nahodit aj novy firmware (aspon ti pojde aj pod vistou ked nic ine) a ked nemas nahod si SP2ku na okna (aj ked trochu pochybujem ze by tam mohol byt problem) skus to dat do ineho USB portu, skontroluj nastavenie USB portov v biose. alebo ako ti lukas napisal USB drivery a ked ne potom ti jedine ostava reklamacia. mne huawei ide bez problemov na XP s SP1 a aj SP2 mame ho skoro rok a toto sa mu este nestalo ze by sa odpajal a pripajal
  • 0




0 člen(ov) číta túto tému

0 členov, 0 návštevníkov