Skočiť na obsah


Fotografia
* * * - - 2 Hlasov

Nero


  • Prosím prihláste sa ak chcete odpovedať
Téma má 16 príspevkov

#1 doll

doll

    Vice Admiral

  • Advanced Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5 704 príspevkov
  • 13 tém

Príspevok bol napísaný: 5. apríl 2006 - 11:22:04

Používam napalovací soft Nero, verziu 6, kamoške som nainštalovala 5, kedže 6 na cd nemam.
Ona potrebuje napáliř film na dvd-čko. Lenže v ponuke Nera 5 je okrem ineho iba "vytvorit video subor" nič čo by nasvedčovalo napaleniu dvd.....

Takže v skratke: je možné cez túto ponuku napaliř aj v dvd formáte?

napálila by som jej to na svojom nerovi, lenže ona má ten film uložený v svojom laptope.....
toť, prosím o radu...
  • 0

#2 weirdo

weirdo

    Ferrari

  • Advanced Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4 421 príspevkov
  • 69 tém

Príspevok bol napísaný: 5. apríl 2006 - 12:45:00

mam taky pocit ze 5ka este nepodporovala dvdz. 6ku stiahnes z netu.
  • 0

#3 dead

dead

    in memoriam

  • Advanced Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2 904 príspevkov
  • 12 tém

Príspevok bol napísaný: 7. október 2006 - 21:59:05

ma problem (kto si bez problemu, hod kamenom :lol: )

pri stahovani akehokolvek suboru z netu cez firefox sa mi zobrazi spravca stahovania, pri kliknuti na polozku "stiahnut ako" zmizne a nestiahne do prdele nic. Stahovanie nemam blokovane ani antivirakom ani nicim inym, tak co?

pri napalovani DVD cez Nero (to ja velmi rad :) ) pokazi 10 diskov z jedenastich, bude chyba v hardveri alebo v softveri? Stale napise nejaku inu chybu, vacsinou ze "zlyhala aktualizacia dacoho" Ja blaznim.
  • 0

#4 Sniper

Sniper

    Aim and Shoot

  • Retired Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 21 919 príspevkov
  • 1 066 tém

Príspevok bol napísaný: 8. október 2006 - 08:34:18

Väčšinou pomôže nová inštalácia. Resp. odinštaluj software, zmaž všetko čo po sebe nechá, vyčisti registre a nanovo nainštaluj.


Mne toto pomohlo keď mi hry začali vyhadzovať errory že nemám 3D kartu a preto sa nespustia. Stačilo len preinštalovať ovládače.


Ak by to aj tak nepomohlo tak chyba bude niekde inde.
  • 0

#5 Polaris

Polaris

    Commodore

  • Retired Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1 257 príspevkov
  • 18 tém

Príspevok bol napísaný: 13. október 2006 - 07:36:47

ma problem (kto si bez problemu, hod kamenom :lol: )

pri stahovani akehokolvek suboru z netu cez firefox sa mi zobrazi spravca stahovania, pri kliknuti na polozku "stiahnut ako" zmizne a nestiahne do prdele nic. Stahovanie nemam blokovane ani antivirakom ani nicim inym, tak co?

pri napalovani DVD cez Nero (to ja velmi rad ;) ) pokazi 10 diskov z jedenastich, bude chyba v hardveri alebo v softveri? Stale napise nejaku inu chybu, vacsinou ze "zlyhala aktualizacia dacoho" Ja blaznim.


Ja to vidim skorej v tom, ze mas nejaky virus.
Pozri sa cez START menu a spusti RUN...napis "msconfig", daj si poslednu zalozku a ak sa vyznas, vies co mas robit a ak nie, tak si povypinaj vsetky veci co nepoznas!!!
Hlavne sa zameraj na veci typu "bmhkfh" a podobne poprehadzovane pismena...to jest Trojan Virus
Nevypinaj "ctfmon", ten je potrebny a pri vypnuti sa aj tak opatovne zapne.
Napis, ze ako to dopadlo.

Aby sa zbytočne nezakladala nová téma, pre tých, ktorí potrebujú s niečím pomocť ... čo sa napr IT týka, založila som túto tému, kde ten kto nebude niečo vedieť ... ehm, napr ja :) ... položí otázku /napr hrubym písmom aby bol prehľad/, a kto bude vedieť, odpovie.....

takže pokladám otázku:
Používam napalovací soft Nero, verziu 6, kamoške som nainštalovala 5, kedže 6 na cd nemam.
Ona potrebuje napáliř film na dvd-čko. Lenže v ponuke Nera 5 je okrem ineho iba "vytvorit video subor" nič čo by nasvedčovalo napaleniu dvd.....

Takže v skratke: je možné cez túto ponuku napaliř aj v dvd formáte?


napálila by som jej to na svojom nerovi, lenže ona má ten film uložený v svojom laptope.....
toť, prosím o radu...



Ak este problem trva....skus sa najprv este pozriet, ze ci nemas v tom zakladnom menu taku srandu, ktoru som si ani ja nevsimol, ze prepnut z CD rezimu na DVD....malo by to byt tam, ked spustis STARTSMART...cize mas tam ponuku, ze co napalit a tam HORE na liste by niekde malo byt na vyber typ rezimu. Ak nie...tak potom 5 verzia nepodporuje DVD rezim a tym padom musis pristupit k nainstalovanie NERA verzie 6. Alebo mi mozes este poslat screenshot z toho menu, aby sme to spolu nasli ;) Kebyze je tento problem uz vyrieseny, tak daj vediet ;)


vie mi niekto povedat, ci je mozne, ked mam film orig v anglictine, nejak tam strcit cesky prip slovensky dabing????? ;)
ci sa daju tieto "cestiny" stiahnut niekde na nete, ako napr titulky....

za nejaku tu radu vopred dakujem ;)


Mozes si ho aj sama nadabovat ;) To by som si stiahol a veru vypocul, respektive pozrel cely film a vratil sa do dob, kedy Poliaci, ci Rusi (vlastne to robia stale) dabuju vsetkych hercov jednym nadhernym hlaskom :)

Teraz k veci ;) Neviem o tom, ze by toto bolo mozne, ja vzdy len titulky....a pokial by si chcela s dabingom, tak jedine vyhladat na nete! A kebyze by som mohol dat odkaz na link, tak dam, ale mam to zakazane. Tym padom, ak by si chcela stranky, ze odkial sa daju stahovat filmy, daj vediet a poslem ti PM.......

Mňa by zaujímali Miesta v sieti - furt som to mal prázdne, nezdieľam žiadne adresáre, ale včera som tam objavil nejakého Števa (ten tam mal len prázdne adresáre, tak som ho zmazal), dnes tu mám cervikpo

Nie žeby som sa príliš sťažoval, má tam celkom dobrú hudbu, sťahujem od neho jak divý, len si to neviem vysvetliť.


Kazdy kto zacne nieco zdielat, sa ti to tam automaticky zobrazi, takze je to taka vyhoda ;) Ked ty zacnes daco zdielat, tak neboj sa...oni ta tiez zbadaju ;)
  • 0

#6 dead

dead

    in memoriam

  • Advanced Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2 904 príspevkov
  • 12 tém

Príspevok bol napísaný: 25. december 2006 - 15:04:47

Ja mam s tym napalovanim stale nejake problemy kurnik, minule som to rozbehal, teraz zasa nemozem. Asi pred dvoma tyzdnami som kupil novu napalovacku LG, isla bez problemov asi tyzden, teraz protestuje, pri spusteni napalovania dvd proste vyhodi disk a napise reading disc information failed, disky pouzivam myslim ze kvalitne -"verbatim" postnem tu log, ak by niekto nahodou vedel o co by slo...

Windows XP 5.1
IA32
WinAspi: -
ahead WinASPI: File 'C:\Program Files\Nero\Nero 7\Core\Wnaspi32.dll': Ver=2.0.1.74, size=164112 bytes, created 2.11.2004 12:54:32

NT-SPTI used
Nero Version: 7.0.1.2
Internal Version: 7, 0, 1, 2

Recorder: <HL-DT-ST DVD-RAM GSA-H22N>Version: 1.00 - HA 1 TA 2 - 7.0.1.2
Adapter driver: <IDE> HA 1
Drive buffer : 2048kB
Bus Type : via Inquiry data (1) -> ATAPI, detected: ?
CD-ROM: <COMPAQ CD-ROM LTN486S >Version: YQSJ - HA 1 TA 0 - 7.0.1.2
Adapter driver: <IDE> HA 1

=== Scsi-Device-Map ===
CdRomPeripheral : COMPAQ CD-ROM LTN486S atapi Port 0 ID 0 DMA: Off
CdRomPeripheral : TEAC DV-W58G atapi Port 0 ID 1 DMA: On
DiskPeripheral : Maxtor 6Y160M0 atapi Port 1 ID 0 DMA: On
CdRomPeripheral : HL-DT-ST DVD-RAM GSA-H22N atapi Port 3 ID 0 DMA: On

=== CDRom-Device-Map ===
COMPAQ CD-ROM LTN486S D: CDRom0
TEAC DV-W58G E: CDRom1
HL-DT-ST DVD-RAM GSA-H22N F: CDRom2
=======================

AutoRun : 1
Excluded drive IDs:
WriteBufferSize: 83886080 (0) Byte
ShowDrvBufStat : 0
BUFE : 0
Physical memory : 1023MB (1048044kB)
Free physical memory: 695MB (711688kB)
Memory in use : 32 %
Uncached PFiles: 0x0
Use Inquiry : 1
Global Bus Type: default (0)
Check supported media : Disabled (0)

25.12.2006
UDF/ISO compilation
13:47:08 #1 Phase 112 File dlgbrnst.cpp, Line 1725
DVD-Video files reallocation started

13:47:08 #2 Phase 114 File dlgbrnst.cpp, Line 1725
DVD-Video files reallocation completed (no file modified)

13:47:08 #3 Text 0 File Isodoc.cpp, Line 6411
UDF document burn settings
------------------------------------------
Determine maximum speed : FALSE
Simulate : FALSE
Write : TRUE
Finalize CD : TRUE
Multisession : FALSE
Burning mode : DAO
Mode : 1
UDF Mode : UDF/ISO bridge
UDF Revision : 1.02
UDF Partition Type : physical
ISO Level : 2 (Max. of 31 chars)
Character set : ISO 9660
Joliet :FALSE
Allow pathdepth more than 8 directories : TRUE
Allow more than 255 characters in path : TRUE
Write ISO9660 ;1 file extensions : TRUE

13:47:08 #4 Phase 111 File dlgbrnst.cpp, Line 1725
DVD-Video files sorted

13:47:08 #5 Text 0 File ThreadedTransfer.cpp, Line 525
ReadBuffer-Pipe got 262144KB of Memory

13:47:08 #6 Text 0 File Reader.cpp, Line 124
Reader running

13:47:08 #7 ISO9660GEN -11 File Geniso.cpp, Line 3312
First writeable address = 0 (0x00000000)

13:47:08 #8 ISO9660GEN -11 File Geniso.cpp, Line 3312
First writeable address = 0 (0x00000000)

13:47:08 #9 Text 0 File Burncd.cpp, Line 3302
Turn on Disc-At-Once, using DVD media

13:48:21 #10 Phase 40 File dlgbrnst.cpp, Line 1725
Aborted by user

13:48:21 #11 Text 0 File DlgWaitCD.cpp, Line 279
Disc check failed: Initializing Disc Info

13:48:21 #12 Text 0 File DlgWaitCD.cpp, Line 291
Write in overburning mode: NO (enabled: CD)

13:48:21 #13 Text 0 File DlgWaitCD.cpp, Line 2578
Recorder: HL-DT-ST DVD-RAM GSA-H22N
Medium not present

13:48:21 #14 Text 0 File DlgWaitCD.cpp, Line 458
>>> Protocol of DlgWaitCD activities: <<<
=========================================
Reading of disc information failed.
(Medium in drive: DVD-R. Medium required by compilation: DVD+R/RW; DVD-R/RW; DVD-RAM; DVD-R DL; DVD+R DL.)


Existing drivers:

Registry Keys:
HKLM\Software\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\WinLogon\AllocateCDROMs : 0 (Security Option)
  • 0

#7 tarantula

tarantula

    Newbie

  • Members
  • 5 príspevkov
  • 0 tém

Príspevok bol napísaný: 26. september 2007 - 23:04:40

mam problem s napalovanim v NERO.Kedysi som napaloval resp dopaloval DVD-R aj 4-5 krat,kedze filmy avi su nektore 700MB niektore 1,36GB.Teraz to nejde .Davam to s MULTISESSION,ale ked idem dopalovat druhy krat,tak NERO mi neprecita uz napalene subory a tym padom mi vypise ,aby som vymenil disk.Preinstalovanie NERA nepomohlo.moze to byt mechanika?dakujem
  • 0

#8 Sniper

Sniper

    Aim and Shoot

  • Retired Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 21 919 príspevkov
  • 1 066 tém

Príspevok bol napísaný: 27. september 2007 - 16:32:54

Nič si z toho nerob, podobný problém mám aj ja. Buď je chyba v Nerovi, alebo niečo je zle nastavené. Ja to moc neriešim, napaľujem DVD-R na jeden šup, takže ak mám dáta ktoré sa zmestia na jedno DVD tak to napálim naraz a mám pokoj.
  • 0

#9 tomassi

tomassi

    In Arséne I Trust

  • Advanced Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 9 490 príspevkov
  • 187 tém

Príspevok bol napísaný: 27. september 2007 - 16:43:18

ja mám podobný problém, ale cez nera mi len pokazi CD, resp. DVD
tak napalujem cez CLONE, DVD decrypter, resp. Alcohol120
len to ma nevyhodu, ze musim zo suborov, kt. napalujem spravit ISO, aby som to mohol vypalit
samozrejme, len vtedy, ked napalujem data a nie video

neviete o nejakom jednoduchsom sposobe, programe? nie NERO
  • 0

#10 Nokia

Nokia

    mobilny telefon

  • Advanced Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5 282 príspevkov
  • 19 tém

Príspevok bol napísaný: 27. september 2007 - 16:48:14

neviem, ale mne nero napaluje uz X rokov bez problemov
skuste preinstalovat, zmenit verziu, pozret nastavenia atd..
  • 0

#11 tomassi

tomassi

    In Arséne I Trust

  • Advanced Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 9 490 príspevkov
  • 187 tém

Príspevok bol napísaný: 27. september 2007 - 17:11:26

no bracho sa tam pokúšal dávať 7-čkového NERO-a a teraz nejde spustit vobec
  • 0

#12 tarantula

tarantula

    Newbie

  • Members
  • 5 príspevkov
  • 0 tém

Príspevok bol napísaný: 27. september 2007 - 21:57:44

nejako to spravim.ak sa to podari dam Vam vediet
  • 0

#13 Sniper

Sniper

    Aim and Shoot

  • Retired Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 21 919 príspevkov
  • 1 066 tém

Príspevok bol napísaný: 2. december 2007 - 12:43:51

Aby sa zbytočne nezakladala nová téma, pre tých, ktorí potrebujú s niečím pomocť ... čo sa napr IT týka, založila som túto tému, kde ten kto nebude niečo vedieť ... ehm, napr ja :lol: ... položí otázku /napr hrubym písmom aby bol prehľad/, a kto bude vedieť, odpovie.....

Lenže keď sa všetko možné miesi do jednej témy tak časom to bude dosť neprehľadné a ak niekto bude časom potrebovať pomoc tak sa v téme nahľadá. Je oveľa jednoduchšie hľadať v zozname tém ako všetko v jednej téme.
Kto potrebuje pomoc, hocijakú, nech si kľudne založí tému, na to tu tá kategória Pomoc je.
  • 0

#14 Tomáš

Tomáš

    Vyjednávač

  • Advanced Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4 111 príspevkov
  • 46 tém

Príspevok bol napísaný: 12. máj 2011 - 15:24:16

Používam napalovací soft Nero, verziu 6, kamoške som nainštalovala 5, kedže 6 na cd nemam.
Ona potrebuje napáliř film na dvd-čko. Lenže v ponuke Nera 5 je okrem ineho iba "vytvorit video subor" nič čo by nasvedčovalo napaleniu dvd.....

Takže v skratke: je možné cez túto ponuku napaliř aj v dvd formáte?

napálila by som jej to na svojom nerovi, lenže ona má ten film uložený v svojom laptope.....
toť, prosím o radu...

Tak nič iné vám nezostáva ako zaobstarať si Nero 7. Ten páli filmy na DVD formát. A úplne jednoducho. Je to vlastne také menšie štúdio napríklad že som mal mal všelijaké videá cigánskych kapiel postahovaných z youtube a kamoš chcel také DVD mulatčákove. Tak som to natiahol do okna a spravil aj menu ako na originálkach býva ten úvod viete. A ono to už prehodí si samo na DVD formát. Pri filme je menej roboty. Väčšinou ich mám v AVI formáte to je dáky DivX či čo a len to tam natiahnem a néro 7 to pekne spraví na DVD formát. Volá sa to Nero Vision.


Väčšinou pomôže nová inštalácia. Resp. odinštaluj software, zmaž všetko čo po sebe nechá, vyčisti registre a nanovo nainštaluj.


Mne toto pomohlo keď mi hry začali vyhadzovať errory že nemám 3D kartu a preto sa nespustia. Stačilo len preinštalovať ovládače.


Ak by to aj tak nepomohlo tak chyba bude niekde inde.

No takto to blbo aj mne a zistil som že chyba je v napaľovačke ale to je zaujímavé že čítať číta bez problémov len pri napalovaní stále pokazí disk teda vyhodí v polovičke s errorom. Ale skúsil som cez iné napalovacie programy (napr. ashampoo, easy CD, DVD atď) ale aj tie to pokazia v polovici tak to bude HW chyba!


no bracho sa tam pokúšal dávať 7-čkového NERO-a a teraz nejde spustit vobec

Ja mám Nero 7 na starej kraxni a ide parádne. Robím na tom DVD-čka má to vela výbavy ako Vawe Editor že si pekne odrežiem kúsek pesničky atď. Len sa mi pokazila napalovačka takže už nosím cédečká páliť do knižnice. Vždy si na USB klúči donesiem čo chcem napáliť a pekne rýchlo v pohode hneď na prvú šupu. Tu majú moderné počítače z eurofondov tak paráda. Mne tá stará kraxna napalovala aj 3 hodiny jeden film.
  • 0

#15 doll

doll

    Vice Admiral

  • Advanced Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5 704 príspevkov
  • 13 tém

Príspevok bol napísaný: 12. máj 2011 - 15:39:34

Tomas, to som pisala v roku 2006 :smilieee: :innocent:

odvtedy ubehlo vela vela casu...vela veci som sa uz naucila..a vela veci som si uz aj preinstalovala :)
  • 0

#16 Sniper

Sniper

    Aim and Shoot

  • Retired Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 21 919 príspevkov
  • 1 066 tém

Príspevok bol napísaný: 12. máj 2011 - 18:06:58

No veru, ten by tiež mohol aj pozerať na dátum, z ktorého roku na príspevok reaguje :smilieee:

Inak, čo sa týka Nera a iných napalovačov, s príchodom veľkokapacitných externých diskov s USB pripojením sa veľa poriešilo. Minimálne u mňa.
  • 0

#17 Tomáš

Tomáš

    Vyjednávač

  • Advanced Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4 111 príspevkov
  • 46 tém

Príspevok bol napísaný: 12. máj 2011 - 19:45:41

Tak dátumy veru nesledujem ale ajtak sa mi zišla téma lebo som sa vyjadril aj k tomu raplovaniu napaľovačky. Ináč tie externé hardisky nikdy nevytlačia napaľovačky lebo ja nenapaľujem aby som skladoval ale hudbu na CD do autorádií, filmy na DVD aby sa dali púšťať v obývačke na DVD playeri atď. A lepšie je oprášiť staré témy ako 3x založiť rovnakú.
  • 0