Skočiť na obsah


Fotografia
* * * * - 1 Hlasov

MS Office


  • Prosím prihláste sa ak chcete odpovedať
Téma má 11 príspevkov

#1 tomba

tomba

    Commander

  • Active Members
  • PipPipPipPip
  • 369 príspevkov
  • 3 tém

Príspevok bol napísaný: 3. november 2007 - 12:39:45

Ludia,uz dlhsiu dobu mam po okrajoch dokumentu Wordu divne lomitka,ktore su tam aj pri tlaci dokumentu a uz mi to lezie na nervy,ukazka...

Obrázok

Stretli ste sa s tym abo mate sajnu,ako to odstranit?
  • 0

#2 Jur

Jur

    Ensign

  • Members
  • PipPip
  • 89 príspevkov
  • 9 tém

Príspevok bol napísaný: 4. január 2009 - 15:03:34

Skenol som urcity dokument, (skenol som ho do Wordpadu, do wordu neslo...) ktory je este ku vsetkemu aj v malom pisme (7) a moj novy word ma najmensie (8) :lol:, proste potreboval by som to upravit, lebo ten sken uplne vsetko nenaskenoval ako je to v tom dokumente (napr, dlzne atd...) a este je to aj krivo a skor by som zarovnal pocitac zo zemou ako ten dr... stlpcek v neprekonatelnom worde... Help...
  • 0

#3 cizy

cizy

    Rear Admiral

  • Advanced Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2 873 príspevkov
  • 68 tém

Príspevok bol napísaný: 13. apríl 2009 - 20:08:48

ako sa vo worde (2003) da urobit cislovanie stran az od urcitej strany?

potrebujem aby sa cisla zobrazovali az od 10. strany
  • 0

#4 tomassi

tomassi

    In Arséne I Trust

  • Advanced Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 9 490 príspevkov
  • 187 tém

Príspevok bol napísaný: 13. apríl 2009 - 20:14:34

Vložiť - čísla strán - formátovať - začať od
  • 0

#5 cizy

cizy

    Rear Admiral

  • Advanced Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2 873 príspevkov
  • 68 tém

Príspevok bol napísaný: 13. apríl 2009 - 20:20:08

no ked to spravim a dam tam zacat od: 10

tak mi to zacne cislovat uz od druhej strany cislom 11
  • 0

#6 tomassi

tomassi

    In Arséne I Trust

  • Advanced Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 9 490 príspevkov
  • 187 tém

Príspevok bol napísaný: 13. apríl 2009 - 20:22:42

ja som si uvodne strany dal do zvlast dokumentu
a cislovane zvlast
tak oddelene vytlacil a spolu dal zviazat :lol:
  • 0

#7 cizy

cizy

    Rear Admiral

  • Advanced Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2 873 príspevkov
  • 68 tém

Príspevok bol napísaný: 13. apríl 2009 - 20:24:10

aha:D

no ale ja to potrebujem dat aj do jedneho pdfka, ked to budeme odovzdavat elektronicky a potrebujem aby to tam bolo takto

ach doboha
  • 0

#8 Cactales

Cactales

    scytheman

  • Administrators
  • 1 854 príspevkov
  • 34 tém

Príspevok bol napísaný: 13. apríl 2009 - 21:30:29

Možno bude aj na to nejaká možnosť, ale pokiaľ tých strán nie je príliš veľa asi ich rýchlejšie očísluješ ručne.
  • 0

#9 Darkman

Darkman

    Winzárten

  • FS Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4 549 príspevkov
  • 9 tém

Príspevok bol napísaný: 13. apríl 2009 - 21:43:09

Toto som tak narychlo vygooglil, zda sa to pouzitelne
http://fragments.tur...ing-in-word.php

Nemam moc sanci to vyskusat, kedze mam office 2007.
  • 0

#10 lukas

lukas

    Commander

  • Active Members
  • PipPipPipPip
  • 335 príspevkov
  • 1 tém

Príspevok bol napísaný: 15. apríl 2009 - 11:06:35

musis to oddelit ako samostatnu sekciu, pred 10. stranu daj vlozit zlom sekcie (vlozit / prerusenie) a potom pri cislovani daj cislovat len tu sekciu
  • 0

#11 aljak63

aljak63

    Lamička

  • Moderators
  • 11 998 príspevkov
  • 240 tém

Príspevok bol napísaný: 12. apríl 2010 - 20:03:09

Mám problém ... mám 94 MB súbor doc (je tam veľa fotiek, tak preto tak veľa). A potreboval by som to premeniť do PDF. Mám síce PDF-Creator, ale keď dám konvertovať, tak mám z toho 28 MB - to je stále veľa. Potreboval by som pod 10 MB (aby sa to dalo poslať v pohode aj mailom)... Žeby obrázky klesli na kvalite - s tým rátam, otázne je AKO docieliť, aby to padlo pod 10 MB? Ak niekto viete, tak ďakujem.
  • 0

#12 Cactales

Cactales

    scytheman

  • Administrators
  • 1 854 príspevkov
  • 34 tém

Príspevok bol napísaný: 12. apríl 2010 - 20:26:34

S PDF creatorom nemám skúsenosti, ale v OpenOffice je možné pri exporte dokumentu do PDF nastaviť úroveň kompresie. Prípadne skús použiť na dodatočné skomprimovanie PDF napríklad PDF compress
  • 0