Skočiť na obsah


Fotografia
* * - - - 1 Hlasov

Chybové hlášky počas inštalácie softwaru


  • Prosím prihláste sa ak chcete odpovedať
Téma má 15 príspevkov

#1 cizy

cizy

    Rear Admiral

  • Advanced Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2 870 príspevkov
  • 68 tém

Príspevok bol napísaný: 31. október 2007 - 16:48:34

nainstaloval som na cisto novy hdd novy win, a nejde mi nainstalovat Power DVD

vzdy vypise toto:

Obrázok
  • 0

#2 RoSo

RoSo

    Commodore

  • Advanced Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2 441 príspevkov
  • 88 tém

Príspevok bol napísaný: 31. október 2007 - 17:02:20

Tak to urcite nema suvis s novym HDD ani s novym Win.
  • 0

#3 Nokia

Nokia

    mobilny telefon

  • Advanced Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5 282 príspevkov
  • 19 tém

Príspevok bol napísaný: 31. október 2007 - 17:04:34

aky win si nainstaloval?

inac v tej hlaske mas pekne napisane ze problem je so samotnym power DVD
  • 0

#4 cizy

cizy

    Rear Admiral

  • Advanced Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2 870 príspevkov
  • 68 tém

Príspevok bol napísaný: 31. október 2007 - 18:49:37

win xp eng sp2


jj, len predtym to slo normalne a teraz ne doboha
  • 0

#5 RoSo

RoSo

    Commodore

  • Advanced Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2 441 príspevkov
  • 88 tém

Príspevok bol napísaný: 31. október 2007 - 19:21:46

Tak si myslim, ze najzavaznejsia informacia je asi:

...your PowerDVD version is outdated ...

stiahni si nieco novsie. Mimochodom, ja uz PowerDVD nepouzivam, staci mi Nero ShowTime, sucast balika.
  • 0

#6 Daekin

Daekin

    Commander

  • Active Members
  • PipPipPipPip
  • 350 príspevkov
  • 2 tém

Príspevok bol napísaný: 20. január 2008 - 22:08:20

Ja sudim ze instalacka, ktoru spustaj je len UPDATE, lebo pise "...system does not have PowerDVD installed".
  • 0

#7 Jovzin

Jovzin

    Junior :D

  • FS Members
  • PipPipPipPipPip
  • 767 príspevkov
  • 60 tém

Príspevok bol napísaný: 21. január 2008 - 10:08:48

ale ta podla tej hlasky cizy to fakt vyzera ze si stiahol iba nejaky patch a ne full instalacku na Power DVD.
  • 0

#8 Drow

Drow

    Commander

  • Active Members
  • PipPipPipPip
  • 431 príspevkov
  • 0 tém

Príspevok bol napísaný: 2. máj 2009 - 16:30:32

Pri inštalácii Google earth mi to vypíše nejakú chybu 0=.................. .skúšal som rôzne verzie programu,stále to isté.Akékoľvek iné programy mi idú bez problémov.Neviete niekto,čím by to mohlo byť?
  • 0

#9 Sniper

Sniper

    Aim and Shoot

  • Retired Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 21 579 príspevkov
  • 1 066 tém

Príspevok bol napísaný: 2. máj 2009 - 16:58:26

Nemám šajnu, mne Google Earth 5.0 bez problémov išiel nainštalovať a aj bez problémov fičí na rozdiel od verzie 4.0 čo boli galeje.
  • 0

#10 Drow

Drow

    Commander

  • Active Members
  • PipPipPipPip
  • 431 príspevkov
  • 0 tém

Príspevok bol napísaný: 2. máj 2009 - 20:23:21

Hľadal som o tom niečo na žive.cz.Tiež sa tam niekto prihlásil s týmto problému a za týždeň žiadna odpoveď.
Keby som aspoň tušil ,ktorým smero mám začať hľadať.
  • 0

#11 game

game

    phantom fsp

  • Management
  • 28 472 príspevkov
  • 305 tém

Príspevok bol napísaný: 29. júl 2009 - 20:00:11

neviem kam to mám dať, možno tomu bude dobre tu :


čo je počítaču, keď v poslednom čase pri každom štarte vyhodí modrú obrazovku a pilne pracuje siahodlho a má tam text :

windows is checking disk
for consystency

???
  • 0

#12 Cactales

Cactales

    scytheman

  • Administrators
  • 1 854 príspevkov
  • 34 tém

Príspevok bol napísaný: 29. júl 2009 - 22:06:08

Asi tu bude najlepšie na príslušnej jednotke najskôr spustiť úplný scandisk vrátane povolenia opravy chýb.
  • 0

#13 Sniper

Sniper

    Aim and Shoot

  • Retired Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 21 579 príspevkov
  • 1 066 tém

Príspevok bol napísaný: 30. júl 2009 - 08:29:14

Ak je tam Windows aspoň 2 roky nezaškodí zazálohovať dáta, naformátovať HDD a nainštalovať nanovo. Robota na hodinku a čerstvý systém pobeží oveľa lepšie ako niekoľkokrát skenovaný, defragmentovaný a opravovaný.
  • 0

#14 clovek2

clovek2

    Vidlák z Buranova

  • Advanced Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1 658 príspevkov
  • 0 tém

Príspevok bol napísaný: 28. január 2018 - 22:05:46

včera, po hodinu a pol trvajúcej aktualizácii win10, na finále vyhodilo hlášku:

 

Systému Windows sa nepodarilo dokončiť inštaláciu. Ak chcete nainštalovať systém Windows do tohto počítača, reštartujte inštaláciu.

po reštarte sa cyklus samozrejme opakuje, čiže nie je možné s tým hnúť :(

hľadal som na nete čo s tým, evidentne nie som sám komu sa to stalo, ale rady ktoré som našiel /F8 pri reštarte + posledná funkčná konfigurácia, a podobne/ sú k ničomu, lebo po reštarte PC zas vyhodí tú istú hlášku a nedostanem sa nikam.

skúšal som komp nabootovať aj z inštalačného USB, ale nech vyberiem akúkoľvek možnosť /štart v safe móde, štart s príkazovým riadkom, normálny štart ... čokoľvek/, tak komp jednoducho "stuhne", zostane svietiť len kontrolka napájania, a to je asi tak všetko...

 

má niekto nejaký nápad alebo radu, čo s tým?


  • 0

#15 D'Ady

D'Ady

    pozemský drak

  • Advanced Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4 832 príspevkov
  • 10 tém

Príspevok bol napísaný: 28. január 2018 - 22:53:31

asi ti nepomoze, co napisem, ale je pravdepodobne, ze Widlaci zmrsili nejako aktualizaciu, lebo kamarat sa stazoval, ze po niekolkohodintrvajucej aktualicii W10 mu znefunkcnilo zvukovku

takze soudruzi asi nekde udelali chybu (cimz netvrdim, ze tieto dva problemy s aktualizaciou spolu priamo suvisia)


  • 0

#16 clovek2

clovek2

    Vidlák z Buranova

  • Advanced Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1 658 príspevkov
  • 0 tém

Príspevok bol napísaný: 30. január 2018 - 23:26:25

ano, soudruzi v Redmondu někde udělali chybu, na mrkvosofťáckom fóre hlási také problémy viac užívateľov, niektorí aj problémy so zvukovkou, ako ten tvoj kamoš...

ja som medzitým krkolomne vydoloval dáta z widlí - ozajstní ITečkári by sa za hlavu chytali nad mojou metódou :D ale podstatné je, že som ich zachránil ... ešte musím nejakým spôsobom vyloviť záložky firefoxu z profilu. potom sformátujem windowsovú partíciu, a nainštalujem tam win7. s desinou som nateraz skončil. netvrdím že natrvalo, ale som ochotný ju používať až vtedy, keď prestanú užívateľov dostávať do situácií kedy sa windowsy seknú, a múdri radcovia na ich fóre dávajú genitálne rady typu nová inštalácia... ozaj nemienim preinštalovávať win po každej zmršenej aktualizácii. dokázal som prekusnúť, že win10 evidentne šmíruje užívateľov, aj to, že sa aktualizuje každú chvíľu, a ešte aj pri tých aktualizáciách ťahá také objemy dát, že sa mi taví plastový kryt na routeri, ale tento posledný majstarštyk ma fakt nasral ... mám aj lepšie veci na práci, ako sa babrať s PC.

zatiaľ fungujem na linuxe, a neviem či pri ňom nezostanem nafurt... win7 by som mal len na niektoré špecifické veci...


  • 0




0 člen(ov) číta túto tému

0 členov, 0 návštevníkov