Skočiť na obsah


Fotografia
- - - - -

Zlé zobrazovanie v Opere


  • Prosím prihláste sa ak chcete odpovedať
Téma má 19 príspevkov

#1 Andulqa

Andulqa

    Commodore

  • Advanced Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1 469 príspevkov
  • 34 tém

Príspevok bol napísaný: 19. január 2008 - 21:41:40

Po dnesnom preinstalovani windowsu, som si nainstalovala operu a nejako mi to cele zblblo a zobrazuje mi to divne stranky, najviac viditelne je to asi tu na fore, ale aj inde su problemy, nezobrazuje mi niektore ikony, obrazky ci ako to mam nazvat na ktore ked kliknete tak vas to hodi dalej :lol: (ukaze ich az ked po nich prejdem mysou), zle mi zobrazuje napr loga na sranke, vyzera to asi takto
Obrázok

neviete v com by mohol byt problem? operu som komplet vymazala zovsadial, preinstalovala a stale to robi, predtym som nikdy takyto problem nemala :-/

Tento príspevok upravil Cactales, 19. január 2008 - 21:54:51
zmenšený obrázok

  • 0

#2 Axel

Axel

    Admiral

  • Retired Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 21 095 príspevkov
  • 1 064 tém

Príspevok bol napísaný: 19. január 2008 - 21:53:09

  • Obrázok zmenši na 800xXXX, nie každý má širokouhlý monitor
  • Robí to iba v Opere, máš najnovšiu verziu?
  • To skôr vyzerá na problémy s grafikou

  • 0

#3 Andulqa

Andulqa

    Commodore

  • Advanced Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1 469 príspevkov
  • 34 tém

Príspevok bol napísaný: 19. január 2008 - 21:56:44

zmensila som to len odhadom, nemam este skoro nic nainstalovane, tak sory ak to bolo vacsie...

mam najnovsiu verziu a robi to len v opere


aj avatary mi to zobrazuje osekane, ale ked po nich prejdem mysou tak sa zobrazia, ale toto funguje len na obrakzy, alebo na niektore napisy, napr napisy ked oznacim tak potom ostanu zobrazene, ale takisto nie vzdy, niekedy sa zobrazia hned po nacitani stranky, niekedy nie

neviem, nemyslim ze by to bolo grafikou, ovladace mam nainstalovane, predtym som nemala takyto problem
  • 0

#4 Axel

Axel

    Admiral

  • Retired Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 21 095 príspevkov
  • 1 064 tém

Príspevok bol napísaný: 19. január 2008 - 22:12:45

Neviem, ja používam IE/Maxthon, Firefox, Operu, vždy najnovšie verzie, ale s takýmto niečím som sa ešte nestretol.

Skúš refresh a pozri sa či po refreshi sa ti zobrazuje rovnaký bordel alebo iný bordel.
  • 0

#5 Andulqa

Andulqa

    Commodore

  • Advanced Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1 469 príspevkov
  • 34 tém

Príspevok bol napísaný: 19. január 2008 - 22:15:14

zobrazuje to rozne, ale v principe rovnako, niekedy viac bordelu niekedy trosku menej

edit: teraz som zistila ze sa to meni aj skrolovanim
  • 0

#6 Nokia

Nokia

    mobilny telefon

  • Advanced Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5 279 príspevkov
  • 19 tém

Príspevok bol napísaný: 19. január 2008 - 22:22:32

preinstaloval by som drivre na grafiku, toto nebude asi zalezitost browsera
  • 0

#7 Axel

Axel

    Admiral

  • Retired Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 21 095 príspevkov
  • 1 064 tém

Príspevok bol napísaný: 19. január 2008 - 22:25:36

Pozri si v nastaveniach či máš povolené zobrazovanie obrázkov + zásuvné modely a pod., proste povoľ všetko a potom si refreshni stránku či to bude OK, nenapadá ma nič rozumnejšie, nikdy som sa s podobným problémom nestretol.
  • 0

#8 Andulqa

Andulqa

    Commodore

  • Advanced Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1 469 príspevkov
  • 34 tém

Príspevok bol napísaný: 19. január 2008 - 23:16:05

preinstalovala som drivre na grafiku, skusila som dat starsie verzie opery a nic nepomohlo :lol:

kukla som este aj tie nastavenia opery ale mam to nastavene rovnako ako aj predtym
  • 0

#9 Cactales

Cactales

    scytheman

  • Administrators
  • 1 854 príspevkov
  • 34 tém

Príspevok bol napísaný: 19. január 2008 - 23:26:44

a nastavenia monitora - frekvenciu obnovovania, rozlíšenie obrazovky... aj to máš nastavené rovnako ako predtým?
  • 0

#10 Andulqa

Andulqa

    Commodore

  • Advanced Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1 469 príspevkov
  • 34 tém

Príspevok bol napísaný: 19. január 2008 - 23:32:19

mam, ale pochybujem ze to ma nieco s tymto spolocne, je to pokazene LEN v opere, v ie to ide normalne

priatel hovori ci to nemoze byt problem s cache, lenze uz sme aj vsetko povymazavali, preinstalovali a nic, stale to je rovnake

edit: teda ak som to dobre odsledovala tak zle zobrazuje len .gif
  • 0

#11 Axel

Axel

    Admiral

  • Retired Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 21 095 príspevkov
  • 1 064 tém

Príspevok bol napísaný: 19. január 2008 - 23:56:30

je to pokazene LEN v opere, v ie to ide normalne

Ďalšia ťažká rana obhajovateľom Opery :lol:

Nájdi si na nete nejaký GIF obrázok, alebo aj viac a pozri ich v Opere čo s nimi robí. To isté? A nájdi JPG a PNG a ako zobrazuje tie.
  • 0

#12 Andulqa

Andulqa

    Commodore

  • Advanced Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1 469 príspevkov
  • 34 tém

Príspevok bol napísaný: 20. január 2008 - 00:05:21

pozri mne opera problemy nerobila nikdy, raz som mala problem s gifmi, ale to bol bug, oni sa zrychlovali, to uz nerobi, operu pouzivam uz nejakych 5 rokov a vzdy som s nou bola spokojna, nechapem co je toto za problem

takto to vyzera napr ked pomaly skrolujem

Obrázok

tie obrazky vidim napr tu na avataroch, moj mi blbne (mam gif) aj tie ikony pri jednotlivych kategoriach su gify, ale napr ty mas avatar jpeg, alebo aj vela inych ludi a tie sa mi zobrazuju normalne, takisto aj png


a meni sa to pri skrolovani, niekedy sa tie obrazky odokryju, niekedy zmiznu a cele to je uplne zblbnute

nemoze mi chybat nieco nainstalovane?

ja som preinstalovala komp aj medzi sviatkami, vtedy som presla na novu operu 9.nieco a islo to v pohode, aj ked som mala vistu, tu som musela dnes zrusit (ja som ju ani nikdy nechcela) a odvtedy mi to robi
  • 0

#13 Cactales

Cactales

    scytheman

  • Administrators
  • 1 854 príspevkov
  • 34 tém

Príspevok bol napísaný: 20. január 2008 - 00:37:08

Andulqa

skús sa ešte pohrať v "nastaveniach obrazovky" s nastaveniami hardvérového urýchľovania, alebo vypnúť/zapnúť akumulovaný zápis.
  • 0

#14 Andulqa

Andulqa

    Commodore

  • Advanced Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1 469 príspevkov
  • 34 tém

Príspevok bol napísaný: 20. január 2008 - 00:49:05

no, poviem priatelovi zajtra (vlastne uz dnes) nech sa na to kukne este, idem uz spat :lol:
  • 0

#15 Andulqa

Andulqa

    Commodore

  • Advanced Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1 469 príspevkov
  • 34 tém

Príspevok bol napísaný: 20. január 2008 - 01:04:19

hahaaa!!!!

nasla som jedno riesenie, aj ked to sa mi moc nepaci, hladala som na nete a hladala, aj ked som nic nenasla, niekde uplne inde pisali nieco o sirke a tak mi napadlo ze vyskusam ze co sa stane ked si zmensim zvacsim stranku (ctrl plus koliesko na mysi) a uz to zobrazuje dobre, len na 100 percentnom zoome sa zobrazuje zle z nejakeho dovodu

nie je to moc vyhra ale aspon daco :lol:
  • 0

#16 Nokia

Nokia

    mobilny telefon

  • Advanced Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5 279 príspevkov
  • 19 tém

Príspevok bol napísaný: 20. január 2008 - 01:05:59

zaujimave...toto by som u opery necakal
daj pls link na tu istu verziu ktoru si stiahla nech si ju mozem otestovat, dakujem :lol:
  • 0

#17 Andulqa

Andulqa

    Commodore

  • Advanced Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1 469 príspevkov
  • 34 tém

Príspevok bol napísaný: 20. január 2008 - 01:09:17

stahovala som priamo z ich stranky, skusala som rozne verzie, teraz ani nemam tu najnovsiu ale 9.20, musim to vyskusat s tou 9.25

mi napadlo ze mozno sa nekamarati s mojim novym sirokouhlym monitorom, ale vcera to islo normalne pod vistou, teraz mam xpcka sp2
  • 0

#18 Axel

Axel

    Admiral

  • Retired Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 21 095 príspevkov
  • 1 064 tém

Príspevok bol napísaný: 20. január 2008 - 10:34:10

na 100 percentnom zoome sa zobrazuje zle z nejakeho dovodu

Niekde tuto bude problém.

Ja si pamätám že raz sa mi stalo niečo podobné a tuším to vyriešila zmena zoomu. A tuším dokonca to bolo pod Operou. A keďže ju používam iba na testovanie stránok (či aj v Opere je web stránka taká istá ako v IE a FF) tak som sa s tým potom moc nezapodieval.
  • 0

#19 sedimin

sedimin

    Ensign

  • Members
  • PipPip
  • 89 príspevkov
  • 16 tém

Príspevok bol napísaný: 20. január 2008 - 17:44:55

ok, stacilo zakazat HW akcelaraciu bitmap, problem vyrieseny
-dik, cactales

Tento príspevok upravil sedimin, 20. január 2008 - 17:47:28

  • 0

#20 Axel

Axel

    Admiral

  • Retired Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 21 095 príspevkov
  • 1 064 tém

Príspevok bol napísaný: 20. január 2008 - 17:58:56

To som vždy mal zapnuté a nikdy mi to problémy nerobilo :lol:
  • 0




0 člen(ov) číta túto tému

0 členov, 0 návštevníkov