Skočiť na obsah


Fotografia
* * * - - 1 Hlasov

Prepojenie PC s TV


  • Prosím prihláste sa ak chcete odpovedať
Téma má 16 príspevkov

#1 bobsapp

bobsapp

    Commodore

  • Advanced Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1 402 príspevkov
  • 19 tém

Príspevok bol napísaný: 7. marec 2008 - 14:27:22

Niekedy som mal prepojené PC-TV káblom.
Tak, aby sa dal pozerať obraz z PC na TV, cez klonovanú obrazovku, či ako sa to nazýva :lol:
Ale teraz asi po roku som to chcel znova, ale neviem kde to mám nastaviť na PC. Ja tam nemám tú položku kde sa to nastavuje.
Na kamarátovom pc som len klikol..nastavenia...hop,hop a už to bolo.
Tak či to môže byť tým že mi nezobrazuje všetky možné funkcie nastavenia, alebo ovládačmi alebo...? :)
Ak niekto chápe o čom hovorím tak prosím radu. :)
  • 0

#2 Nokia

Nokia

    mobilny telefon

  • Advanced Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5 282 príspevkov
  • 19 tém

Príspevok bol napísaný: 7. marec 2008 - 14:30:29

aku mas grafiku?
  • 0

#3 bobsapp

bobsapp

    Commodore

  • Advanced Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1 402 príspevkov
  • 19 tém

Príspevok bol napísaný: 7. marec 2008 - 16:53:22

http://i29.tinypic.com/xek6jl.jpg

Ako hovorím, nikedy keď som stlačil spresniť, tak vyskočili okno kde bolo asi 10 možností čo stlačiť a nie len tých 5 čo je tam teraz.
  • 0

#4 Nokia

Nokia

    mobilny telefon

  • Advanced Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5 282 príspevkov
  • 19 tém

Príspevok bol napísaný: 7. marec 2008 - 17:39:35

www.nvidia.com
nainstaluj si posledne drajvre a uvidis kolko moznosti sa ti zrazu spristupni :lol:
  • 0

#5 RoSo

RoSo

    Commodore

  • Advanced Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2 441 príspevkov
  • 88 tém

Príspevok bol napísaný: 7. marec 2008 - 17:46:16

Ako mas prepojenu telku s compom? Cez s-video? Raz som mal taky problem na starej karte, ked som kabel poriadne nezasunul, cize karta ani nemohla detekovat druhy monitor. Ale najpravdepodobnejsie riesenie ponukol Nokia.

Btw. ak niekto vie kde zozeniem redukciu z HDTV na S-Video, nech mi da cim skor vediet. Danke.
  • 0

#6 bobsapp

bobsapp

    Commodore

  • Advanced Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1 402 príspevkov
  • 19 tém

Príspevok bol napísaný: 7. marec 2008 - 18:15:43

s-video? žeby?:lol:
proste z grafiky to kolečko:D..tusím hej s-video? taham kábel do scartu v TV .....viem že sa to nastavovalo tak niejak že PAL a duálne zobrazovanie....idem tie drivere
  • 0

#7 Sniper

Sniper

    Aim and Shoot

  • Retired Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 21 691 príspevkov
  • 1 066 tém

Príspevok bol napísaný: 7. marec 2008 - 18:50:38

nainstaluj si posledne drajvre a uvidis kolko moznosti sa ti zrazu spristupni :lol:

Ano máš pravdu. Ono je to síce pekné čo všetko v setupe pribudlo, ale zhodou okolností tiež mám GeForce4 MX 440 ako bob.

Prišiel som na to, že posledná naozaj kompatibilná verzia s touto kartou je 78.0x

Neviem prečo, ale novšie drivery zle vykresľujú grafické efekty pri hrách, všimol som si to pri viacerých rôznych hrách že efekty sú akési kockaté a v určitých prípadoch mi to dosť prekážalo.

Archív downloadov je tu, ja používam 78.01, ďalšia vyššia verzia 81.84 už mi robila problémy (vrátane ďalších novších, ktorých čísla si už nepamätám).

MX 440 je už stará trieda a v tomto prípade platí, že najnovšie ovládače už nie sú úplne ideálne.
  • 0

#8 cizy

cizy

    Rear Admiral

  • Advanced Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2 873 príspevkov
  • 68 tém

Príspevok bol napísaný: 8. marec 2008 - 12:08:24

ja mam tiez geforce 4 mx440 a nikdy som s prepojenim problem nemal, ale ten screenshot co dal bobsapp sa mi zda ze to su poriadne stare drivre.

ja pouzivam stare drivre 56.72 a vsetko ide bez problemov , islo aj na novsich, ale nevedel som si zvyknut ne ine usporiadanie nastaveni

nainstaluj si novsie drivre, pozapajaj kable ako vravel Roso lebo inak to nepojde, aj ked tebe sa tam nezobrazuje cela karta s nastaveniami nvidia, nie iba nview...
  • 0

#9 bobsapp

bobsapp

    Commodore

  • Advanced Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1 402 príspevkov
  • 19 tém

Príspevok bol napísaný: 8. marec 2008 - 13:44:32

ja len tak že niekedy mi to išlo a zrazu nejde...a ja nezvyknem s PC nič robiť :) takže som nevedel čím to bolo.

ale aktuálne...dal som tie najnovšie drivre. Konečne mi naskočila tá položka ktorú som hladal, ale aj tak tam nikde nevidím kde mám nastaviť tú obrazovku :lol:
ešte skúsim tie staršie, ale aj tak mám pocit že mám niečo z výstupom na scart v TV takže to aj tak nepôjde :)...ale brácho hovoril že mu idú oveľa lepšie hry, takže aspoň na niečo dobré ;)
  • 0

#10 jastrab1

jastrab1

    Cadett

  • Members
  • Pip
  • 35 príspevkov
  • 7 tém

Príspevok bol napísaný: 23. apríl 2009 - 07:20:46

ahoj
mam taký problém ze neviem ako mam nastaviť PC - Tv cez kabel s-video/s-video (http://i44.tinypic.com/2hojwwp.jpg)
grafickú kartu mam ATI Mobility Radeon™ X1400
vedel by mi niekto poradiť?

Tento príspevok upravil jastrab1, 23. apríl 2009 - 07:26:37

  • 0

#11 Nokia

Nokia

    mobilny telefon

  • Advanced Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5 282 príspevkov
  • 19 tém

Príspevok bol napísaný: 23. apríl 2009 - 07:34:10

ak ma na grafike svideo vystup tak to staci s telkou prepojit, akurat ze potrebujes pozriet do ovladacieho softwaru ku grafike a tam by si si mal vediet prepinat vystup, do ktoreho vie posielat signal
  • 0

#12 jastrab1

jastrab1

    Cadett

  • Members
  • Pip
  • 35 príspevkov
  • 7 tém

Príspevok bol napísaný: 23. apríl 2009 - 07:38:27

v tom je ten problem neviem kde to mam prepnut :lol:
  • 0

#13 Nokia

Nokia

    mobilny telefon

  • Advanced Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5 282 príspevkov
  • 19 tém

Príspevok bol napísaný: 23. apríl 2009 - 07:45:37

nemas dole v liste nejaky program ku grafike? nejake control center alebo nieco podobne?
  • 0

#14 jastrab1

jastrab1

    Cadett

  • Members
  • Pip
  • 35 príspevkov
  • 7 tém

Príspevok bol napísaný: 23. apríl 2009 - 07:47:45

ano mam catalys control center
ale neviem ako to mam nastavit:(

Tento príspevok upravil jastrab1, 23. apríl 2009 - 08:09:59

  • 0

#15 Nokia

Nokia

    mobilny telefon

  • Advanced Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5 282 príspevkov
  • 19 tém

Príspevok bol napísaný: 23. apríl 2009 - 08:19:42

tak to uz netusim, ati nemam...skus vygooglit nieco...urcite bude navod na nete
  • 0

#16 jastrab1

jastrab1

    Cadett

  • Members
  • Pip
  • 35 príspevkov
  • 7 tém

Príspevok bol napísaný: 23. apríl 2009 - 08:24:16

vsade mi najde s-video/scart :lol: diki za snahu

ak bymi niekto vedel pomost tak napiste na moje icq #####

Tento príspevok upravil Cactales, 23. apríl 2009 - 20:11:44
ICQ kontakt presunutý do profilu. Ak niekto pozná riešenie môže ho uviesť aj v téme. C.

  • 0

#17 cizy

cizy

    Rear Admiral

  • Advanced Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2 873 príspevkov
  • 68 tém

Príspevok bol napísaný: 24. apríl 2009 - 13:40:30

Obrázok
  • 0




0 člen(ov) číta túto tému

0 členov, 0 návštevníkov