Skočiť na obsah


Fotografia
- - - - -

Problém s browsermi


  • Prosím prihláste sa ak chcete odpovedať
Téma má 4 príspevkov

#1 Andulqa

Andulqa

    Commodore

  • Advanced Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1 469 príspevkov
  • 34 tém

Príspevok bol napísaný: 25. júl 2008 - 13:43:44

Ahoojte, tak mam taky problem :-/

Vcera rano sa mi z nicoho nic prestali nacitavat niektore stranky a to ci uz v Opere, v IE alebo vo Firefoxe, jediny prehliadac kde mozem byt normalne na nete je Safari a potom Opera Tor, co sme po odskusani nejakych inych zistili dnes vecer....este moj priatel naprogramoval rychlo vlastny browser a tam to tiez islo...Net mi ide, stranka sa da stiahnut napr cez download manager, ale v browseri sa mi nenacita, ale nejde o vsetky stranky....

aby ste mali predstavu, tak vysvetlim :lol:

napr neviem sa dostat na hlavnu stranku fora, ale viem chodit po profiloch, viem sa prihlasit a ist do mojho ovladacieho panela, ale napr neviem ist do galerie ani do blogov a ani do ziadnej kategorie a temy
viem otvorit bleskovky.sk ale tym to konci, akykolvek clanok sa mi neotvori
otvorim google, ale nejde mi vyhladavat, ale ak stlacim "skusim stastie" tak ma to hodi akoze na prvu vyhladanu stranku no a takto to je pri viacerych co som tak namatkovo skusala otvarat, niektore idu, niektore nie :)

v Safari mi ide vsetko, nechapem kde je problem

najprv sme mysleli ze bordel robi AVG lebo po vypnuti niektorych addonov v exploreri stranky fungovali, tak som ho odinstalovala a mam teraz NOD32 ale napriek tomu to stale nejde nikde inde ako v Safari
  • 0

#2 Nokia

Nokia

    mobilny telefon

  • Advanced Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5 279 príspevkov
  • 19 tém

Príspevok bol napísaný: 25. júl 2008 - 14:27:06

hod sem screenshoty, co ti tie browsere pisu
  • 0

#3 Andulqa

Andulqa

    Commodore

  • Advanced Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1 469 príspevkov
  • 34 tém

Príspevok bol napísaný: 25. júl 2008 - 14:43:26

nepisu nic, len sa nacitava stranka, stale len loading...a nic sa nestane
  • 0

#4 Klingonka

Klingonka

    Captain

  • Active Members
  • PipPipPipPipPip
  • 518 príspevkov
  • 4 tém

Príspevok bol napísaný: 25. júl 2008 - 15:04:57

Ja by som skúsila dať IE 7, všetky aktualizácie a dať východzie default nastavenia tých browserov.
  • 0

#5 Andulqa

Andulqa

    Commodore

  • Advanced Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1 469 príspevkov
  • 34 tém

Príspevok bol napísaný: 28. júl 2008 - 11:11:22

uz to ide, bol to nejaky spyware, nic ho nenaslo, len v exploreri bol taky divny addon zapnuty, tak sme dali vyhladavat do googlu a niekto mal podobny problem a boli tam rady ako sa toho zbavit, program combofix, tak sme to skusili a fungovalo :lol:
  • 1




0 člen(ov) číta túto tému

0 členov, 0 návštevníkov