Skočiť na obsah


Fotografia
- - - - -

Access violation at address 00AC5B3B, read of address 30303838


  • Prosím prihláste sa ak chcete odpovedať
Téma má 28 príspevkov

#1 iguazu72

iguazu72

    Newbie

  • Members
  • 14 príspevkov
  • 1 tém

Príspevok bol napísaný: 28. august 2008 - 05:40:23

Ahojte, prosim pomozte.......a skusala som uz vsetko, vratane dakeho zahranicneho technickeho fora na nete, ale nik neodpoveda
PC zacal strajkovat...do internetu sa da prihlasit, ale ako otvorim explorer, tak to strasne dlho otvara a napokon "web site not found". ani nod32 nefici, ked sa dostane na temporary internet files skratka zastane. skusila som tiez iny antivirak, to iste. Takze mi doslo ze v temporary internet files su infikovane subory, tak som ich chcela vsetky zmazat, ale neda sa. ak ich chcem vymazat, zacne PC na jednom mieste opat pomaly reagovat a napise nakoniec "Access violation at address 00AC5B3B, read of address 30303838".
Aj som naintsalovala daky software Moveonboot, ktory je dobry na to,ze zmaze aj taketo problemove subory, ale nepomohol, neda sa to. na technickych forach som nasla vela podobnych odkazov...ze violation at address, ale ziadna sa nevstahovala na address 00AC5B3B!!!

myslim, ze by som mala asi vymazat daco z registra, ale neviem co
tiez som sputila par programov ze "registry repait and cleaner"....nic...

vie niekto pomoct pls?
  • 0

#2 Cactales

Cactales

    scytheman

  • Administrators
  • 1 854 príspevkov
  • 34 tém

Príspevok bol napísaný: 28. august 2008 - 15:03:46

ahoj iguazu,

skús skontrolovať disk pomocou scandisku (postup je opísaný tu), prípadne vymazať uvedené súbory po spustení windows v núdzovom režime.
  • 0

#3 iguazu72

iguazu72

    Newbie

  • Members
  • 14 príspevkov
  • 1 tém

Príspevok bol napísaný: 28. august 2008 - 16:51:36

No skusila so, to mi uz dnes poradil kolega...nepomohlo...:lol:(

Da sa skusit este daco ine, ci uz len reinstalovat?
  • 0

#4 Sniper

Sniper

    Aim and Shoot

  • Retired Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 21 691 príspevkov
  • 1 066 tém

Príspevok bol napísaný: 28. august 2008 - 18:16:43

Pošli log z HijackThis nech vidíme čo za procesy ti tam beží. Nainštaluj si to a spusti podľa návodu, pošli sem log (v CODE).
  • 0

#5 iguazu72

iguazu72

    Newbie

  • Members
  • 14 príspevkov
  • 1 tém

Príspevok bol napísaný: 28. august 2008 - 18:51:11

Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2

Scan saved at 19:45:53, on 28. 8. 2008

Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600)

MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180)

Boot mode: Normal



Running processes:

C:\WINDOWS\System32\smss.exe

C:\WINDOWS\system32\csrss.exe

C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe

C:\WINDOWS\system32\services.exe

C:\WINDOWS\system32\lsass.exe

C:\WINDOWS\system32\svchost.exe

C:\WINDOWS\system32\svchost.exe

C:\WINDOWS\System32\svchost.exe

C:\WINDOWS\System32\svchost.exe

C:\WINDOWS\System32\svchost.exe

C:\WINDOWS\Explorer.EXE

C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe

C:\Program Files\Sunbelt Software\Personal Firewall 4\kpf4ss.exe

C:\Program Files\Common Files\LightScribe\LSSrvc.exe

C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\VS7Debug\mdm.exe

C:\Program Files\Eset\nod32krn.exe

C:\WINDOWS\System32\svchost.exe

C:\Program Files\Sunbelt Software\Personal Firewall 4\kpf4gui.exe

C:\WINDOWS\system32\MsPMSPSv.exe

C:\Program Files\MSN Messenger\MsnMsgr.Exe

C:\WINDOWS\System32\alg.exe

C:\WINDOWS\system32\wscntfy.exe

C:\WINDOWS\system32\devldr32.exe

C:\Program Files\Sunbelt Software\Personal Firewall 4\kpf4gui.exe

C:\Program Files\wincmd\WINCMD32.EXE

C:\Program Files\Trend Micro\HijackThis\HijackThis.exe

C:\WINDOWS\System32\wbem\wmiprvse.exe



O4 - HKCU\..\Run: [MsnMsgr] "C:\Program Files\MSN Messenger\MsnMsgr.Exe" /background

O23 - Service: Sunbelt Kerio Personal Firewall 4 (KPF4) - Sunbelt Software - C:\Program Files\Sunbelt Software\Personal Firewall 4\kpf4ss.exe

O23 - Service: LightScribeService Direct Disc Labeling Service (LightScribeService) - Hewlett-Packard Company - C:\Program Files\Common Files\LightScribe\LSSrvc.exe

O23 - Service: NOD32 Kernel Service (NOD32krn) - Eset  - C:\Program Files\Eset\nod32krn.exe

O23 - Service: NVIDIA Display Driver Service (NVSvc) - Unknown owner - C:\WINDOWS\system32\nvsvc32.exe (file missing)



--

End of file - 1937 bytes

  • 0

#6 Sniper

Sniper

    Aim and Shoot

  • Retired Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 21 691 príspevkov
  • 1 066 tém

Príspevok bol napísaný: 28. august 2008 - 19:56:06

Je toto skutočne celý log, ktorý ti HijackThis vygeneroval? Je tam toho akosi dosť málo. Malo by to vyzerať zhruba ako v tej téme, na ktorú som odkázal.
  • 0

#7 iguazu72

iguazu72

    Newbie

  • Members
  • 14 príspevkov
  • 1 tém

Príspevok bol napísaný: 28. august 2008 - 20:21:48

no vlastne to je druhy log...pri prvom som dala ze fix...to som asi nemala, cO?

ten prvy bol dlhsi..netusila som, ze ked dam fix...a zakrtnem vsetko...tak pri dalsom logu to zmizne
  • 0

#8 Sniper

Sniper

    Aim and Shoot

  • Retired Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 21 691 príspevkov
  • 1 066 tém

Príspevok bol napísaný: 28. august 2008 - 20:51:06

Omdlel som.

Ináč ti všetko ide normálne? Fixovať si to teda fakt nemala... No nevadí, vidím že aspoň na net si sa dostala, to je základ. Log, teda aspoň to čo tam zostalo je bez infekcie, takže problém bude zrejme v systéme, alebo v hardvére, možno pamäť. V takýchto prípadoch je najlepšie asi preinštalovať systém, teda naformátovať harddisk a potom inštalovať.
  • 0

#9 iguazu72

iguazu72

    Newbie

  • Members
  • 14 príspevkov
  • 1 tém

Príspevok bol napísaný: 28. august 2008 - 21:03:11

Noooo....na net som sa teda nedostala, to som si preniesla ten log na USB kluci....vsetko je stale po starom

Vies co je ale divne, ze cely mess vzdy nastane kvoli tym suborom v internet temporary files....uz pri ich vyhladavani je vzdy error a PC zacne mrznut...a tiez vsetky antiviraky sa ked sa dostanu k tymto suborom, tak sa deaktivuju...stale mi to vypada na nejaky virus...a nedaju sa zmazat....niezeby som sa v tom vyznala

celkom by ma zaujimalo, co by sa stalo, keby sa mi ich dako podarilo vymazat...

Preinstalovat....:lol:(((((((((((((
  • 0

#10 Nokia

Nokia

    mobilny telefon

  • Advanced Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5 282 príspevkov
  • 19 tém

Príspevok bol napísaný: 28. august 2008 - 21:37:07

je tu este moznost
ale s tym ti asi bude musiet pomoct niekto skusenejsi
nabootovat bud z nejakeho recovery cd ktorych je na nete mraky, alebo z live cd linuxu a rucne zmazat cely ten temporary inet files adresar...uvidis aspon ci je len v nom problem ci aj niekde inde
  • 0

#11 iguazu72

iguazu72

    Newbie

  • Members
  • 14 príspevkov
  • 1 tém

Príspevok bol napísaný: 28. august 2008 - 21:50:48

waw...inak na net som sa prave dostala..to mi vobec vobec neslo............................jupiiiiiiiiii

hoci mi stale nefunguje spravne antivirak....pomoze ho nainstalovat nanovo? pochybujem....a tie kretenske subory tam samozjeme su....ale aspon net ide

mimochodom som ti nepodakovala za pomoc...takze dikes...ten net bol hlavny problem, co ma trapil, ostatne uz dako dosiesim
  • 0

#12 Klingonka

Klingonka

    Captain

  • Active Members
  • PipPipPipPipPip
  • 519 príspevkov
  • 4 tém

Príspevok bol napísaný: 28. august 2008 - 22:05:24

a ATF Cleaner si skúsila ? Ten sa môže rovno spustiť a netreba ho inštalovať http://www.atribune.org

Ja mám v pláne si spraviť také cd a na ňho si nadžabem všetky tie programčeky typu Combofix, SDfix, Runscanner, superantyspyware, ... lebo tie nové víry čo sú teraz tak to je katastrofa... Niektoré sú úplne skryté.
  • 0

#13 Sniper

Sniper

    Aim and Shoot

  • Retired Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 21 691 príspevkov
  • 1 066 tém

Príspevok bol napísaný: 28. august 2008 - 23:17:03

Vies co je ale divne, ze cely mess vzdy nastane kvoli tym suborom v internet temporary files....

Z tohto dôvodu mám tento adresár na vlastnom disku takže v prípade nejakých ťažko opraviteľných problémov disk jednoducho naformátujem a mám pokoj.
  • 0

#14 Nokia

Nokia

    mobilny telefon

  • Advanced Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5 282 príspevkov
  • 19 tém

Príspevok bol napísaný: 29. august 2008 - 00:19:40

z toho dovodu temp po kazdom zavreti browsera mazem
a taku zvrhlost ako pouzivat temporary internet files ktory vytvara IE, kde sa nedaju fajly mazat (tiez sa mi stalo, ze mi ukazovalo prazdny adresar ale bol tam nejaky zabudnuty fajl, alebo s nekompatibilnym menom a system s nim mal problem) to radsej ani neriskujem
  • 0

#15 iguazu72

iguazu72

    Newbie

  • Members
  • 14 príspevkov
  • 1 tém

Príspevok bol napísaný: 29. august 2008 - 04:58:43

a ATF Cleaner si skúsila ? Ten sa môže rovno spustiť a netreba ho inštalovať http://www.atribune.org

Ja mám v pláne si spraviť také cd a na ňho si nadžabem všetky tie programčeky typu Combofix, SDfix, Runscanner, superantyspyware, ... lebo tie nové víry čo sú teraz tak to je katastrofa... Niektoré sú úplne skryté.



idem skusit...dam vediet ci pomohlo
  • 0

#16 iguazu72

iguazu72

    Newbie

  • Members
  • 14 príspevkov
  • 1 tém

Príspevok bol napísaný: 29. august 2008 - 06:43:32

idem skusit...dam vediet ci pomohlo



No neda sa spustit....pri sputennei to vyhadzuje error, ze sa neda spustit a treba aplikaciu zavriet....

to urcite robi ta mrcha v pocitaci
  • 0

#17 iguazu72

iguazu72

    Newbie

  • Members
  • 14 príspevkov
  • 1 tém

Príspevok bol napísaný: 29. august 2008 - 07:13:06

idem skusit...dam vediet ci pomohlo



na inom kompe ten atf cleaner v pohode isiel...takze tym, ze je moj dokaslany preto to nejde
  • 0

#18 iguazu72

iguazu72

    Newbie

  • Members
  • 14 príspevkov
  • 1 tém

Príspevok bol napísaný: 29. august 2008 - 08:04:06

No neda sa spustit....pri sputennei to vyhadzuje error, ze sa neda spustit a treba aplikaciu zavriet....

to urcite robi ta mrcha v pocitaci


Sila inak...skusila som dalsi cleaner Avast...na tych infikovanych filoch sa to opat zastavi, ze aplikaciu (avast) treba zavariet
  • 0

#19 Sniper

Sniper

    Aim and Shoot

  • Retired Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 21 691 príspevkov
  • 1 066 tém

Príspevok bol napísaný: 29. august 2008 - 08:13:51

Ako dlho máš nainštalovaný Windows? Ak je to viac ako rok tak nečakaj na nič, ale si pozálohuj súbory, naformátuj harddisk a nainštaluj znovu alebo nech ti to niekto spraví. Oplatí sa to oveľa viac ako hľadať a riešiť kde by mohol byť problém.
  • 0

#20 iguazu72

iguazu72

    Newbie

  • Members
  • 14 príspevkov
  • 1 tém

Príspevok bol napísaný: 29. august 2008 - 08:33:44

ok...kazdopadne toto ja nezvladnem...budem to musiet zaniest do dakeho servisu
  • 0

#21 Sniper

Sniper

    Aim and Shoot

  • Retired Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 21 691 príspevkov
  • 1 066 tém

Príspevok bol napísaný: 29. august 2008 - 09:18:09

Aj to je riešenie. Ak je PC ešte v záruke tak aj najlepšie riešenie.
  • 0

#22 iguazu72

iguazu72

    Newbie

  • Members
  • 14 príspevkov
  • 1 tém

Príspevok bol napísaný: 29. august 2008 - 09:21:57

to teda neni...som sa tomu chcela vyhnut...ale asi nic ine neostava
  • 0

#23 Klingonka

Klingonka

    Captain

  • Active Members
  • PipPipPipPipPip
  • 519 príspevkov
  • 4 tém

Príspevok bol napísaný: 29. august 2008 - 10:40:51

Ja tiež Temporary files mažem tak raz za týždeň (to mi stačí lebo nie som na internete stále), už roky viem, že všetko smetie sa tam ukladá najskôr, sú to veľkí žrúti miesta na disku.

škoda že ten Cleaner nepomohol

Ešte by možno pomohlo dostať sa nejako do Dosu a odtiaľ to zmazať.
  • 0

#24 iguazu72

iguazu72

    Newbie

  • Members
  • 14 príspevkov
  • 1 tém

Príspevok bol napísaný: 29. august 2008 - 14:11:29

A ako? Any ideas? Dosiahla som len jeden pokrok, ze internet mi uz ide...a pocitac sa sprava normalne...len tie subory su tam stale a kazdy antivirak ci cleaner...fakt uplne kazdy na nich stroskota, skratka sa na tom mieste vypne....skusila som ich minimalne 10...no boli aj take, co sa sice nevypli, ale nenasli nic
  • 0

#25 valcik

valcik

    Commodore

  • Banned
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2 132 príspevkov
  • 10 tém

Príspevok bol napísaný: 29. august 2008 - 15:01:14

najprv treba pozrieť, aký systém súborov je na tom disku. v DOS-e nezmažeš súbory z NTFS partície len tak jednoducho.
  • 0




0 člen(ov) číta túto tému

0 členov, 0 návštevníkov