Skočiť na obsah


Fotografia
* * * - - 1 Hlasov

Nedetekuje monitor


  • Prosím prihláste sa ak chcete odpovedať
Téma má 6 príspevkov

#1 cizy

cizy

    Rear Admiral

  • Advanced Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2 873 príspevkov
  • 68 tém

Príspevok bol napísaný: 14. máj 2009 - 20:14:18

Po zapnuti pc sa vsetko normalne rozbehne, disky sa tocia, chladic na procesore tiez, grafika tiez, ledka na doske svieti

ale monitor je stale v uspornom rezime

skusal som aj grafiku z druheho pc a robilo to to iste, takze v nej to nebude

takisto som skusal dva monitory


vyzera to ze problem bude asi v doske (myslim si)

doska je dost stara, je to este socket 370

otazka znie, keby som zohnal inu dosku, napr socket A(462) aj s procesorom, taku ako mam ja, vsetko ostatne by malo pasovat nie?
  • 0

#2 Sniper

Sniper

    Aim and Shoot

  • Retired Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 21 691 príspevkov
  • 1 066 tém

Príspevok bol napísaný: 14. máj 2009 - 20:52:52

Ak vymeníš dosku tak je vysoká pravdepodobnosť že budeš musieť nanovo nainštalovať OS.
  • 0

#3 cizy

cizy

    Rear Admiral

  • Advanced Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2 873 príspevkov
  • 68 tém

Príspevok bol napísaný: 14. máj 2009 - 21:13:13

jj, to je mi jasne a bolo to aj v plane

ale hardwareovo bude vsetko sediet hej?
  • 0

#4 Sniper

Sniper

    Aim and Shoot

  • Retired Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 21 691 príspevkov
  • 1 066 tém

Príspevok bol napísaný: 14. máj 2009 - 21:46:51

To si skôr pozisťuj u dodávateľa HW. Všeobecne by tam nemal byť extra veľký problém.
  • 0

#5 Nokia

Nokia

    mobilny telefon

  • Advanced Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5 282 príspevkov
  • 19 tém

Príspevok bol napísaný: 14. máj 2009 - 22:36:11

ako myslis v nudzovom rezime...nepreblikne a nezobrazuje nic?
je to LCD?
ak ano tak to moze byt chyba monitoru, toto robievaju LCD (mne to spravili vo firme asi 3ks Benq)...staci tam vymenit jeden kondenzator (je hned vidno ze je nafunknuty) a opat normalne nabehne
  • 0

#6 cizy

cizy

    Rear Admiral

  • Advanced Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2 873 príspevkov
  • 68 tém

Príspevok bol napísaný: 15. máj 2009 - 12:20:37

v monitore to neni, monitor funguje, teraz som na nom na (mojom) pocitaci, moj druhy monitor/ telka taktiez funguje

no proste ked vypnes pc tak sa ti monitor da do do usporneho rezimu, ked zapnes pc tak sa zapne aj monitor automaticky z nudzoveho do normalneho, akorat ze pri hentom pc sa nic nestane, pc sa spusti a monitor sa stale tvari ako keby bol pocitac vypnuty
  • 0

#7 Nokia

Nokia

    mobilny telefon

  • Advanced Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5 282 príspevkov
  • 19 tém

Príspevok bol napísaný: 15. máj 2009 - 12:37:44

aha a grafiku si vymenil....no tak potom moze byt problem v agp porte (predpokladam ze to nemas na pci expres ani na starom pci)...mozno ma dosrate napajanie alebo take nieco...fakt jedine ako zistit je moznost pichnut tu istu grafiku do inej dosky aj s tym monitorom dokopy
  • 0




0 člen(ov) číta túto tému

0 členov, 0 návštevníkov