Skočiť na obsah


Fotografia
- - - - -

Problém s HP tlačiarňou


  • Prosím prihláste sa ak chcete odpovedať
Téma má 12 príspevkov

#1 Nikky132

Nikky132

    Newbie

  • Members
  • 6 príspevkov
  • 1 tém

Príspevok bol napísaný: 4. január 2010 - 17:45:12

Ahojte.
Mám takýto problém s tlačiarňou HP Deskjet F4272:
Do PC som si nainštalovala nový Windows XP (anglickú verziu) a neskôr aj tlačireň pomocou CD, ktoré som dostala od strýka z Anglicka spolu s tlačiarňou.
Neviem teda kde je závada, keďže po nainšlaovaní driverov mi funguje iba scaner. Stále mi vypisuje, že tlačiareň nie je nainštalovaná...V nastaveniach mám tlačiareň pridanú, zapojená je správne,...neviem čo s ňou je...keď som ju dostala tak mi išla...neviem či to bude vo Windowse alebo v čom...Lenže ja sa s ňou hrajem už dosť dlho a vyskúšala som už niekoľko XP-čiek...ani na jednom však nešla.
...alebo to môže byť aj výmenou farby?...v to dosť pochybujem, lebo som ju kúpila podľa čísla na kartičke, ktorá bola pri tlačiarni..aj som odlepila tie priesvitné pásiky zospodu...keď tlačiareň zapnem, tak mi ukazuje plnú zásobu čiernej aj farebnej náplne...
Ak viete, prosím Vás poraďte, čo treba urobiť...Mám ju dať do servisu alebo sa to dá aj doma spojazdniť?
Vopred ďakujem :lol:
  • 0

#2 Ryan Giggs

Ryan Giggs

    Vice Admiral

  • Advanced Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 7 059 príspevkov
  • 2 tém

Príspevok bol napísaný: 4. január 2010 - 18:06:29

Inštalovala si to presne krok za krokom podľa navodu? Hp su dosť haklive na presny postup.
  • 0

#3 lopata555

lopata555

    Člen čo nemyslí

  • Advanced Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 6 377 príspevkov
  • 29 tém

Príspevok bol napísaný: 4. január 2010 - 18:10:19

Mne moja tlačiareň HP tiež raz haprovala ... potom som zistil že som to zle inštaloval / šak ja taký technický človek :lol: /
  • 0

#4 Nikky132

Nikky132

    Newbie

  • Members
  • 6 príspevkov
  • 1 tém

Príspevok bol napísaný: 4. január 2010 - 18:38:43

pre Ryan Giggs:
...no zdá sa mi, že všetko som podľa návodu inštalovala...všetko som urobila tak, ako keď som ju prvýkrát dostala a vtedy mi išla...tak čo mám teda urobiť?..ešte raz ju odinštalovať a nasäť nainštalovať?...čo by si mi poradil ty?
  • 0

#5 Ryan Giggs

Ryan Giggs

    Vice Admiral

  • Advanced Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 7 059 príspevkov
  • 2 tém

Príspevok bol napísaný: 4. január 2010 - 19:05:52

Skušala si aj ine drivery (zo stranky HP) alebo len z CD? Ten Windows je 32 alebo 64-bitovy?
  • 0

#6 Nikky132

Nikky132

    Newbie

  • Members
  • 6 príspevkov
  • 1 tém

Príspevok bol napísaný: 4. január 2010 - 23:15:16

Mám 32-bit. Windows a neskúšala som ešte tie drivery zo stránky HP...
...Pri inštalácii tých driverov a tak má byť tlačiareň pripojená k PC alebo odpojená?
  • 0

#7 Ryan Giggs

Ryan Giggs

    Vice Admiral

  • Advanced Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 7 059 príspevkov
  • 2 tém

Príspevok bol napísaný: 5. január 2010 - 12:08:38

USB kabel ma byť odpojeny, pri inštalacii ťa potom vyzve aby si tlačiareň pripojila.
Tu je inštruktažne video inštalacie: http://h10025.www1.h...cname=c01705280
  • 0

#8 Nikky132

Nikky132

    Newbie

  • Members
  • 6 príspevkov
  • 1 tém

Príspevok bol napísaný: 5. január 2010 - 16:38:15

hmm...takže tie veci z CD už nemám inštalovať?...postačí len tento driver?
  • 0

#9 Ryan Giggs

Ryan Giggs

    Vice Admiral

  • Advanced Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 7 059 príspevkov
  • 2 tém

Príspevok bol napísaný: 5. január 2010 - 17:24:39

No, to zaleži na tom drivery. Su 2 možnosti: buď je totožny s tym na cd, alebo je novši. Preto by som skusil radšej ten stiahnuty.
Ešte mi napada, ten Windows maš anglicky alebo maš tam aj nainštalovany slovensky jazykovy baliček?
  • 0

#10 Nikky132

Nikky132

    Newbie

  • Members
  • 6 príspevkov
  • 1 tém

Príspevok bol napísaný: 5. január 2010 - 18:58:40

Nemám v ňom nainštalovanú slovenčinu. Prečo?
  • 0

#11 Ryan Giggs

Ryan Giggs

    Vice Admiral

  • Advanced Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 7 059 príspevkov
  • 2 tém

Príspevok bol napísaný: 5. január 2010 - 19:00:39

Pytam sa preto, lebo aj to zvykne robiť problemy.
  • 0

#12 Nikky132

Nikky132

    Newbie

  • Members
  • 6 príspevkov
  • 1 tém

Príspevok bol napísaný: 5. január 2010 - 19:36:52

Problémy robí to, že je nainštalovaná alebo že nie je?...Keby som si neskôr chcela preinštalovať Win tak stačí zistiť, koľko bitový je, stiahnuť driver, nainštalovať a malo by to ísť?
  • 0

#13 Ryan Giggs

Ryan Giggs

    Vice Admiral

  • Advanced Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 7 059 príspevkov
  • 2 tém

Príspevok bol napísaný: 6. január 2010 - 12:58:06

Problem robi to, že je zrejme nainštalovana nespravne, respektive niečo tam robi šarapatu. Odinštaloval by som tlačiareň, všetky ovladače a aj programy, ktore s ňou suvisia a skusil nanovo s ovladačmi a postupom zo stranky.
  • 0




0 člen(ov) číta túto tému

0 členov, 0 návštevníkov