Skočiť na obsah


Fotografia
* * * - - 1 Hlasov

PS3 + VGA monitor with no speakers + bluetooth speakers

#ps3 #speakers

  • Prosím prihláste sa ak chcete odpovedať
Téma má 15 príspevkov

#1 Bijou

Bijou

    Commodore

  • Advanced Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1 478 príspevkov
  • 10 tém

Príspevok bol napísaný: 7. január 2018 - 19:02:50

Ahojte, 

 

mám takýto problém.

 

Ide o  Playstation3, ktorú som dostala a chcela by som ju spojiť so starším monitorom(VGA) bez zabudovaných reprákov a cez bluetooth s týmto PC repráčikom(3,5 mm Jack) 

https://www.alza.sk/...ow-d4411561.htm

 

 

Monitor fičí cez HDMI redukciu, avšak napriek tomu, že PS3 sa tvári, že reprák je prpiojený, našla ho aj pripojila, zvuk nejde... 

 

Hľadám akúkoľvek ďalšiu úspornú možnosť ako dostať z playka zvuk,. bez toho, aby som musela kupovať reprák/monitor :)

 

Alebo radu, čo bude najšikovnejšie urobiť.

Playko má na audio takéto výstupy: 

http://manuals.plays...udiooutput.html


  • 0

#2 Darkman

Darkman

    Winzárten

  • FS Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4 580 príspevkov
  • 9 tém

Príspevok bol napísaný: 7. január 2018 - 19:37:28

Toto nefunguje?
https://support.us.p...th-a-PS3-system


  • 0

#3 Bijou

Bijou

    Commodore

  • Advanced Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1 478 príspevkov
  • 10 tém

Príspevok bol napísaný: 7. január 2018 - 19:39:30

nie, presne podla toho som to pripojila a nič :( nechapem kde je chyba... aj mi tie repraky naslo, svieti mi connected, repraky "ohlasili" ze su ready a nic... 

 

hladam aj po nete a neviem si pomoct...asi mi neostava nic ine, ako bud 1) kupit monitor s reprakmi alebo repraky s digital audio vystupom


  • 0

#4 Darkman

Darkman

    Winzárten

  • FS Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4 580 príspevkov
  • 9 tém

Príspevok bol napísaný: 7. január 2018 - 19:48:14

Mno, podla tohto

https://www.reddit.c...e_with_the_ps3/

To vyzera, ze PS3 nepodporuje bluetooth ako regularny audio vystup, ale len pri chate :-/

 

Jediny sposob ako nejako spojit, je asi len zohnat nieco taketo:

https://www.ebay.com...M-/360870105133

a z toho na 3,5mm stereo, a to prepojit samica-samica konektorom s 3,5mm jackom.... Co je vsestko, len nie priamociare :-/

 

By som nepovedal, ze pripojit standardny vystup bude az taky problem. :-/


  • 0

#5 Bijou

Bijou

    Commodore

  • Advanced Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1 478 príspevkov
  • 10 tém

Príspevok bol napísaný: 7. január 2018 - 19:55:41

hej nad takou moznostou som rozmyslala tiez, ale zdalo sa mi to prilis komplikovane a zbytocne... tak asi naj moznost bude predsa len kupit monitor s repro alebo repro s digital vystupom.... 

 

tiez ma to prekvapilo, som neverila ze take problemy s tym budu...


  • 0

#6 Sniper

Sniper

    Aim and Shoot

  • Retired Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 22 176 príspevkov
  • 1 067 tém

Príspevok bol napísaný: 7. január 2018 - 21:30:06

Nič nekupuj, treba počkať na Tomáša, on je expert na Playstation, určite bude vedieť poradiť.


  • 0

#7 Bijou

Bijou

    Commodore

  • Advanced Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1 478 príspevkov
  • 10 tém

Príspevok bol napísaný: 8. január 2018 - 15:53:31

našla som takuto vecičku, bude to fungovať? 

http://datacomp.sk/c...mm_d334678.html


  • 0

#8 Darkman

Darkman

    Winzárten

  • FS Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4 580 príspevkov
  • 9 tém

Príspevok bol napísaný: 8. január 2018 - 17:32:27

To asi nie, kedze to je na 3,5mm opticku koncovku, nie standardny 3,5mm jack.


  • 0

#9 Ryan Giggs

Ryan Giggs

    Vice Admiral

  • Advanced Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 7 109 príspevkov
  • 2 tém

Príspevok bol napísaný: 9. január 2018 - 22:49:10

našla som takuto vecičku, bude to fungovať?
http://datacomp.sk/c...mm_d334678.html

Nebude. To je kabel na digitalne prepojenie, ten reprak ale digi vstup nema.
Zvuk vies vytiahnut cez ten komponent kabel (biely a cerveny cinch). A potom uz len redukciu z cinchov na jack.
  • 0

#10 Bijou

Bijou

    Commodore

  • Advanced Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1 478 príspevkov
  • 10 tém

Príspevok bol napísaný: 10. január 2018 - 12:16:43

k tomu kablu je redukcia na 3.5 mm jack, aspon to uvadzaju, preco nie ? 

 

 

 

takze by mi mal stacit komponent kabel a toto napriklad, hej ? a tie zvysne 3 kable necham tak a bude to fungovat ? (ak mam uz obraz cez hdmi-vga redukciou do monitora)  :D


  • 0

#11 Ryan Giggs

Ryan Giggs

    Vice Admiral

  • Advanced Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 7 109 príspevkov
  • 2 tém

Príspevok bol napísaný: 10. január 2018 - 12:35:08

K PS3 sa dodava AV kabel, kde je na jednej strane ten ich podivny konektor (AVout), a na druhej strane zlty, biely a cerveny cinch. A malo by to fungovat tak, ze obraz posles cez hdmi a zvuk cez ten druhy kabel.
Staci ti len redukcia, napr. aj ta co si dala odkaz.

Potom asi bude treba este v ps3, v nastaveniach zvuku nastavit ako vystup zvuku ten AV kabel a nie hdmi.
  • 0

#12 Darkman

Darkman

    Winzárten

  • FS Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4 580 príspevkov
  • 9 tém

Príspevok bol napísaný: 11. január 2018 - 10:56:56

k tomu kablu je redukcia na 3.5 mm jack, aspon to uvadzaju, preco nie ? 

 

Lebo to nie je redukcia na standradny "elektricky" 3,5mm jack, ale na opticky 3,5mm jack. Rozmery sedia, ale to je asi tak vsetko.


  • 0

#13 Bijou

Bijou

    Commodore

  • Advanced Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1 478 príspevkov
  • 10 tém

Príspevok bol napísaný: 12. január 2018 - 15:47:53

 

 

Zvuk vies vytiahnut cez ten komponent kabel (biely a cerveny cinch). A potom uz len redukciu z cinchov na jack. 

hlasim, ze to funguje :P

dikičko


  • 1

#14 Ryan Giggs

Ryan Giggs

    Vice Admiral

  • Advanced Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 7 109 príspevkov
  • 2 tém

Príspevok bol napísaný: 18. január 2018 - 17:07:38

Paci sa. :-)
  • 0

#15 D'Ady

D'Ady

    pozemský drak

  • Advanced Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5 209 príspevkov
  • 10 tém

Príspevok bol napísaný: 18. január 2019 - 00:36:43

pridavam do tejto temy, lebo to suvisi s PS3 a PC...

 

dostala sa mi do ruky kamerka povodne k PS3, ktoru chcem pouzit ako webcam podla tohto

 

a mam problem so stiahnutim EyeCreator, uz som si kvoli tomu vytvoril aj konto na sony playstation store, ale bud to tam neviem spravne najst, alebo ked som nasiel, tak mi vypise nejaku chybovu hlasku

 

https://www.playstat.../eyecreate-ps3/

potom

https://store.playst...-download:null:

 

alebo tu

https://asia.playsta...ecreate&x=0&y=0

a potom

Priložený súbor  screen_err.jpg   44,87K   1 Počet stiahnutí

 

nejaky napad, pls?


  • 0

#16 Tomáš

Tomáš

    Vyjednávač

  • Validating
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4 287 príspevkov
  • 46 tém

Príspevok bol napísaný: 20. január 2019 - 23:16:19

Nič nekupuj, treba počkať na Tomáša, on je expert na Playstation, určite bude vedieť poradiť.

Tak expert netreba byť. Ja som mal PS3 napojenú na klasickú CRT telku cez AV a išiel obraz aj zvuk automaticky. V jednoduchosti je sila. Načo to ľudia komplikujú?

Ale tá redukcia z HDMI na VGA ma zaujala. Mám v skrini jeden PC monitor a nemám ho ako využiť. A touto redukciu by som mohol mať kvázy LCD telku lebo ajtak ovládanie je cez Set Top Box, telka je len zobrazovacie zariadenie a hernú konzolu detto.