Skočiť na obsah


Fotografia
- - - - -

Rychlo pohybujuce sa obrazky


  • Prosím prihláste sa ak chcete odpovedať
Téma má 14 príspevkov

#1 Andulqa

Andulqa

    Commodore

  • Advanced Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1 469 príspevkov
  • 34 tém

Príspevok bol napísaný: 20. máj 2006 - 22:12:19

takze, minuly tyzden som preinstalovala komp, naformatovala disk atd a odvtedy mi trochu blbnu pohybujuce sa obrazky, napr smajliky sa hybu strasne rychlo, alebo havarkov avatar, tak neprirodzene...ale nie vsetky a nie vzdy a niekedy sa hybu strasne rychlo a niekedy tak trhane :-/

som z toho jelen :lol: neviete niekto v com je problem?
  • 0

#2 bad_guy

bad_guy

    Čestný člen navrátivšieho

  • FS Members
  • PipPipPipPipPip
  • 507 príspevkov
  • 21 tém

Príspevok bol napísaný: 22. máj 2006 - 22:56:45

cela obrazovka sa ti hybe?
asi budes mat nieco s obrazovkou skus ju na nastavit na default ...
  • 0

#3 Andulqa

Andulqa

    Commodore

  • Advanced Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1 469 príspevkov
  • 34 tém

Príspevok bol napísaný: 23. máj 2006 - 08:17:53

nie cela obrazovka, ved pisem ze len take tie pohybujuce obrazky (axel ma poucil takze vraj su to gify :lol:)..

proste raz idu normalne, ale inokedy tak rychlo a nie vsetky gify, len niektore a nie vsetky naraz...proste uplne divne :)
  • 0

#4 VERTi60

VERTi60

    Commander

  • FS Members
  • PipPipPipPip
  • 270 príspevkov
  • 9 tém

Príspevok bol napísaný: 23. máj 2006 - 09:35:37

Aký web prehliadač používaš, Andulqa?

Tento príspevok upravil VERTi60, 23. máj 2006 - 09:36:12

  • 0

#5 havarka

havarka

    Captain

  • Advanced Members
  • PipPipPipPipPip
  • 742 príspevkov
  • 7 tém

Príspevok bol napísaný: 23. máj 2006 - 11:55:07

mne to robí tiež, už som si zvykol, ale teraz mi to ide normálne...

//edit
//Browser: Opera 9 Beta, build 8367
  • 0

#6 RoSo

RoSo

    Commodore

  • Advanced Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2 441 príspevkov
  • 88 tém

Príspevok bol napísaný: 23. máj 2006 - 11:57:39

Dnes to začalo robiť aj mne. Toho havarkovho gangstra akoby sekalo v krku :lol:
  • 0

#7 Andulqa

Andulqa

    Commodore

  • Advanced Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1 469 príspevkov
  • 34 tém

Príspevok bol napísaný: 23. máj 2006 - 13:53:18

Opera 9 Beta, build 8367, ako havarka, tiez ma napadlo, ze ci to nebude kvoli tomu :lol:


a napriklad je zaujimave, ze ide mi to dobre, potom preskrolujem nizsie/vyssie na stranku a uz to ide blbo :)

no nic, asi si budem musiet zvyknut, nechcem zas preinstalovavat Operu na starsiu verziu :)
  • 0

#8 Mazmar

Mazmar

    Commander

  • Active Members
  • PipPipPipPip
  • 270 príspevkov
  • 16 tém

Príspevok bol napísaný: 23. máj 2006 - 13:55:05

ja som toto zazival ked som pouzival operu a je to chyba v opere ked skrolujes ruchlo tak sa zrychuju aj obrazky (nie vzdy a niekedy staci aj pomaly)
  • 0

#9 Sniper

Sniper

    Aim and Shoot

  • Retired Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 21 510 príspevkov
  • 1 066 tém

Príspevok bol napísaný: 23. máj 2006 - 14:45:07

Ja vám vravím, či ide o Firefox, alebo Operu, vždy sa takéto bugy nájdu. Niet nad IE (:lol:). Ale IE nepoužívam, surfujem cez Maxthon, ktorý je tiež podobne vyvíjaný ako Firefox a Opera, a mám zaručenú 100% kombatibilitu s browserom, ktorý používa okolo 80% populácie.
  • 0

#10 Darkman

Darkman

    Winzárten

  • FS Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4 497 príspevkov
  • 9 tém

Príspevok bol napísaný: 23. máj 2006 - 15:01:11

Nieje maxthon len nadstavba vyuzivajuca to iste jadro ako IE?

a mám zaručenú 100% kombatibilitu s browserom, ktorý používa okolo 80% populácie.

a ja mam zarucenu 100% kompatibilitu s w3c standartmi :lol:
+daleko vyssiu rychlost nacitavania stranky
  • 0

#11 RoSo

RoSo

    Commodore

  • Advanced Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2 441 príspevkov
  • 88 tém

Príspevok bol napísaný: 23. máj 2006 - 15:05:51

Je to to isté jadro :lol:

Iba poznámočka k w3c štandardu:

Webylon


Ja mám FF, a gify mi začali blbnúť len teraz. Dúfam, že je to dočasné. Snáď je to tým, že 95% prenosu mi zaberá emule.
  • 0

#12 Sniper

Sniper

    Aim and Shoot

  • Retired Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 21 510 príspevkov
  • 1 066 tém

Príspevok bol napísaný: 23. máj 2006 - 15:12:09

+daleko vyssiu rychlost nacitavania stranky

pri súčasných megabitových linkách o koľko nanosekúnd je to rýchlejšie?
  • 0

#13 Darkman

Darkman

    Winzárten

  • FS Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4 497 príspevkov
  • 9 tém

Príspevok bol napísaný: 23. máj 2006 - 16:21:09

ty mas stranku nacitanu v ns?

Ja mozem pracovat aj s nie 100% nacitanou strankou.
+
tu sa nebavime o prenosovych rychlostiach, ale o tom, ako rychlo je schopne jadro stranku interpretovat
  • 0

#14 VERTi60

VERTi60

    Commander

  • FS Members
  • PipPipPipPip
  • 270 príspevkov
  • 9 tém

Príspevok bol napísaný: 23. máj 2006 - 16:33:22

Načítavanie stránok je hlavne vec pripojenia k netu. Na mojej opere som ešte nemal problém s gifmi. (version 8.53, Build 7722). IE je síce klasicky najlepšie riešenie čo sa týka kompatibility, ale keďže je to na druhej strane veľmi rizikové médium, nie ani veľmi je bezpečné na bežné používanie.
  • 0

#15 Andulqa

Andulqa

    Commodore

  • Advanced Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1 469 príspevkov
  • 34 tém

Príspevok bol napísaný: 23. máj 2006 - 16:46:53

no na opere co som mala predtym, tusim tu 8.53 mi to tiez neblblo, ani na tej predtym, lebo operu pouzivam uz asi 2 - 3 roky....mozno proste tato nova verzia nema este vsetko vysporiadane :)

ja len proste nechapem, preco neblbnu vsetky gify, mam dajme tomu 2 smajliky hybuce sa vedla seba a jeden ide normalne a druhy nie...


ale na tom skrolovani nieco je, som to vyskusala a fakt ked som rychlo skrolovala, tak tie gify co isli normalne, sa potom hybali strasne rychlo, a potom ked som zas rychlo skrolovala, tak uz to zas islo normalne :lol: ale predtym mi to opera nerobila...no nevadi :)
  • 0




0 člen(ov) číta túto tému

0 členov, 0 návštevníkov